Stelica770 Posted December 11, 2020 Report Posted December 11, 2020 Numele tau pe server: bibanush Numele Adminului reclamat: rani Data si ora: 15:49 11.12.2020 Motivul reclamatie: face team cu un zm, sa faca el bani Dovada: https://imgur.com/a/0e2GpUc cred ca i-a dat serverul mod ca era imposibil sa cumpere el ca era a doua runda sau ceva de genu. acm pus multe poze, sa am dovezi clare.dupa ce a facut bani de jet zm-u a iesit si el s-a dus mai departe sa omoare zm.
Madal1n Posted December 12, 2020 Report Posted December 12, 2020 1.Eu personal sunt satul pina peste cap de Rani, cand intra cu speed si aim, cand face team cu alti , ba vad mesaje ca e altcineva cu numele lui, nici nu stiu ce sa mai cred ! 2. nu e admin!
Stelica771 Posted December 12, 2020 Report Posted December 12, 2020 Si daca nu e admin nu am voie sa ii fac reclamatie? Ca admini nu sunt pe server, si cand sunt nu baga pe nimeni in seama. Doar aici pot sa reclam un player.
BuliNa27 Posted December 12, 2020 Report Posted December 12, 2020 Rani e un bot care foloseste programe anti pika anti destroy si asa mai departe . Ban-ul dureaza maxim 2 minute la el si revine pe server . Nu avem ce sa le facem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa le dea minte , sau alta ocupatie .... Cat despre partea cu : ca adminii nu sunt pe server , si cand sunt nu ma naga in seama : , ei bine adminii nu sunt la servici aici si playerii sunt clientii sau patronii , ei sumt jucatori exact ca tine care vor sa ajute alti jucatori , si in caz ca nu stiai , au si ei o viata . Au servici , au copii , au scoala , au teme si asa mai departe . Nu le putem cere sa stea 24/24 pe server. Eventual daca vrei sai platesti , le facem salariu lunar si o sa stea la dispozitia ta pe server 😉 Iar faza ca nu te baga in seama , cred ca este problema ta , poate te gandesti putin de ce nu esti bagat in seama .... 😗 topic inchis . Madal1n 1
Recommended Posts