Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele tau pe server: bibanush 
Numele Adminului reclamat: rani  
Data si ora: 15:49 11.12.2020
Motivul reclamatie: face team cu un zm, sa faca el bani
Dovada: https://imgur.com/a/0e2GpUc 

cred ca i-a dat serverul mod ca era imposibil sa cumpere el ca era a doua runda sau ceva de genu. acm pus multe poze, sa am dovezi clare.dupa ce a facut bani de jet zm-u a iesit si el s-a dus mai departe sa omoare zm.

Posted

1.Eu personal sunt satul pina peste cap de Rani, cand intra cu speed si aim, cand face team cu alti , ba vad mesaje ca e altcineva cu numele lui, nici nu stiu ce sa mai cred !

2. nu e admin!

Posted

Rani e un bot care foloseste programe anti pika  anti destroy si asa mai departe . Ban-ul dureaza maxim 2 minute la el si revine pe server . Nu avem ce sa le facem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa le dea minte , sau alta ocupatie .... 

Cat despre partea cu : ca adminii nu sunt pe server , si cand sunt nu ma naga in seama :  , ei bine adminii nu sunt la servici aici si playerii sunt clientii sau patronii , ei sumt jucatori exact ca tine care vor sa ajute alti jucatori , si in caz ca nu stiai , au si ei o viata . Au servici , au copii , au scoala , au teme si asa mai departe . Nu le putem cere sa stea 24/24 pe server. Eventual daca vrei sai platesti , le facem salariu lunar si o sa stea la dispozitia ta pe server 😉  Iar faza ca nu te baga in seama , cred ca este problema ta , poate te gandesti putin de ce nu esti bagat in seama .... 😗 

topic inchis . 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...