preddy Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Nume real- Predescu Robert Nick- // eX1lLoN* Varsta- 21 Primele 5 cifre din CNP - 19908 Link Facebook / Instagram - Instagram - @preddy_prd. Sunt singurul cu acest nume. Link GameTraker cu orele jucate pe server - THE SERVER YOU REQUESTED IS NOT IN THE GAMETRACKER DATABASE. Daca ati m-ai jucat in trecut pe srv , cu ce nume - Nu am mai jucat, caut de ceva timp un server de mod cso, deoarece acesta este modul pe care il jucam cand eram mic(11-12 ani). Puteti ajuta la plata bostului lunar - Da. Ati citit regulamentul ? FAQ - igz2020 Am de precizat urmatoarele: - stiu ca nu am 30 de ore, dar pe server sunt prea multi care joaca cu speedhack + ca unii admini nu isi fac treaba deloc. - experienta in comezile amx pentru modurile de zm 7 ani. Primul meu grad pe un srv de zm l-am primit la 14 ani. - daca nu o sa fiu acceptat pana nu fac 30 de ore nu-i problema, inteleg. - si in momentul de fata este unul JAMAL care joaca cu speedhack si nu are cine sa ii dea ban. - seara cand se da modul Survivor, majoritatea playerilor isi dau retry sau anti doar ca sa fie human. Atat am avut de zis, astept parerile voastre. O zi placuta tuturor!
Str1ke Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 Contra,You don't have the necessary hours
FLaviaN Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 (edited) Pro, pentru slot momentan. Edited November 28, 2020 by Str1ke He only have 2 hours on the game.You must check the stats of the player also
Naic Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 Contra! Nu ai orele necesare si nu poti venii cu cerere de helper pe motiv ca adminii nu isi fac treaba... ai vreo dovada, ceva ca nu isi fac treaba?
BuliNa27 Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 https://www.gametracker.com/server_info/94.250.219.9:27015/top_players/
preddy Posted November 28, 2020 Author Report Posted November 28, 2020 Puteti sa dati t/c. O sa revin cand o sa am orele necesare pentru grad, dar pe alt nume. Naic, daca vrei dovezile, da mi mesaj in pv si o sa ti le arat. Ca nu-i fain sa le pun aici ca sa le vada toata lumea. O seara frumoasa tuturor! 😘
BuliNa27 Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Topic inchis . te astept discord sa te cunoastem !!
Recommended Posts