AMD Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Buna seara,Nu vreau sa va tin mult, am hotarat sa ma retrag din comunitatea ilegalzone.com motiv.Din motive personale. Mi-a parut bine ca am colaborat cu dvs. si sper sa ne mai vedem.Va urez multa bafta cu acest forum si sper sa ajungeti unde mi-am propus eu sa duc acest nume ilegalzone.Il rog pe AsaCaMine sa schimbe parolele la ftp si la 2083/, pentru a evita orice problema. P.S Ne vedem pe server connect zombie.ilegalzone.com
ReDBuLL Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Pacat dar asta e , speram sa revii curand :|
XandeR Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Ok..ce sa zic...pierdem o piesa grea din angrenajul echipei noastre dar asta este viatza .Mergem inainte cu bune cu rele.Iti doresc bafta si sunt sigur ca oriunde vei merge vei face o treaba buna.Poate imi lasi si mie un pm cu motivul pt care nu mai poti contiuna. Multa bafta !
Anna Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Mai sunt cateva zile si AMD revine ! Hai iubire inapoi in comunitate !
MarIaN_MSW Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 nu te cunosc dar mi-ar face placere!!!te asteptam..mult succes!!!si te asteptam pe la noi:))
AMD Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 Buna seara tuturor, si un calduros la multi ani! Din acest moment eu am revenit in comunitatea ilegalzone
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.