LimiT Posted April 17, 2020 Report Posted April 17, 2020 Nume real- Vedeti voi in cnp Nick- -=LimiT=- Varsta-16 Primele 5 cifre din CNP-50305 Link Facebook / Instagram - --- am discord Link GameTraker cu orele jucate pe server ( https://www.gametrac...15/top_players/) - nu am dar promit ca le fac ca-s foarte activ Daca ati m-ai jucat in trecut pe srv , cu ce nume - da - m-am jucat cu numele de Lord^Michael Puteti ajuta la plata bostului lunar -poate Ati citit regulamentul ? FAQ - igz2020 sunt strict si am citit regulamentu a 2-oara! daca nu ma acceptati din cauza orelor ,nu e o problema.
Wakizzz Posted April 17, 2020 Report Posted April 17, 2020 Contra, cu 27 de minute nu te accepta nimeni, si nu te am vazut niciodata pe discord si nici pe server.
Manu Tuilagi Posted April 17, 2020 Report Posted April 17, 2020 FRATILOR NUMAI FACETI CERERE ASA IN SICTIR CA FAC , CA NU STIU CE ETCCC UNDE E LINKUL DE LA FB SI SI INSTAGRAM TU ZICI CA AI DISCORD NU ARE TREABA UNA CU ALTA ORE NICI NUMAI VB CA AI EU CRED CA VOI NU ATI CITITI REGULAMENTUL ALA CAND AVETI TOTUL CUM VI SE CERE ATUNCI FACETI O CERERE ,NU CAND AVETI VOI CHEF CONTRAAA si daca crezi ca ne ei pe noi la misto ca tie lene sa iti pui numele real acolo ,este o problema mare pt tine
Manu Tuilagi Posted April 17, 2020 Report Posted April 17, 2020 legend ai grad pe sv si nu stiu eu?,nu inteleg dc scrii aici
Cipri:) Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 contra si eu sunt satul de oamenii care isi bat joc de comunitatile serioase, noi avem reguli cu un motiv si daca nu ai remarcat noi vrem sa vedem activitate (discord + server)
ambroX Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 contra, come back after 1 week with good activtiy! gl!
FlavX Posted April 20, 2020 Report Posted April 20, 2020 contra! , i have not see you in server before!
FlavX Posted April 20, 2020 Report Posted April 20, 2020 contra! , i have not see you in server before!
Recommended Posts