Teacher Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 Nick: TeacherContat(E-mail/gmail/fb): ghitavalentinmihai@yahoo.com / https://www.facebook.com/profile.php?id=100012274564101Detinator Steam: NuIntervalul de timp in care stai pe server: Nu am ore fixe , intru 1-2 ore ies , fac altceva intru iar 2-3 iar ies 1 ora si tot asa , in mare parte sunt on seara pana in ora 02-03:00 dimineata Varsta(minim15): 20Primele 5 cifre din CNP: 19902Motiv pentru care doriti admin: Nu exista un motiv anume , daca pot ajuta serverul cat de putin e ok pentru mine , din moment ce aici joc zm doar si imi place la nebunie serverul , presupun ca este de ajuns sa vreau sa imi ofer ajutorul =)Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): pe acest nick am doar 8 ore jumatate , nu consider ca orele definesc felul cum voi admina si etc , sunt prezent pe server sub diferite nick-uri de mai bine de 1 an , joc dinainte sa fie acea problema acum 1 an si ceva cand un idiot a reusit sa sparga parola de la adminul unui membru de pe server si a facut prapad , cei vechi stiu despre ce zic . In orice caz , orele nu ma definesc ca si experienta , aceasta se va vedea in modul cum voi admina , desigur daca voi fi acceptat Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Momentan nu din pacate, in decurs de 1 luna jumatate trebuie sa ma pun la punct cu niste chestii si dupa vor incepe si donatiile desigur :)Cum ai aflat de noi? : De al un prieten vechi cu care jucam inainte Esti deacord sa utilizezi Discord pe durata jocului?: Imediat ce imi iau casti da , pe moment pot doar asculta ( microfonul este defect ) Poti sa votezi serverul ?: DesigurRegulament FAQ: '''regulile trebuie respectate '' Cunostinte amx/cvar(1-100%): 50-70% / nu am mai adminat pe server cu mod zm , doar respawn / surf / clasic .
vlad1s Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 :CONTRA: bro, 3x post topic toate au diferenta oarecare si ce iti spune in model sa pui aceea ce trebuie, sa nu pui altceva
spoon3r Posted August 27, 2019 Report Posted August 27, 2019 Respins! Ai dreptate in ceea ce zici tu acolo, însă regulile sunt pentru toți. Revin-o peste 7 zile cu o cerere completa.T.C.
Recommended Posts