Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Teacher
Contat(E-mail/gmail/fb): ghitavalentinmihai@yahoo.com / 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012274564101
Detinator Steam: Nu
Intervalul de timp in care stai pe server: Nu am ore fixe , intru 1-2 ore ies , fac altceva intru iar 2-3 iar ies 1 ora si tot asa , in mare parte sunt on seara pana in ora 02-03:00 dimineata 
Varsta(minim15): 20
Primele 5 cifre din CNP: 19902
Motiv pentru care doriti admin: Nu exista un motiv anume , daca pot ajuta serverul cat de putin e ok pentru mine , din moment ce aici joc zm doar si imi place la nebunie serverul , presupun ca este de ajuns sa vreau sa imi ofer ajutorul =)
Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): pe acest nick am doar 8 ore jumatate , nu consider ca orele definesc felul cum voi admina si etc , sunt prezent pe server sub diferite nick-uri de mai bine de 1 an , joc dinainte sa fie acea problema acum 1 an si ceva cand un idiot a reusit sa sparga parola de la adminul unui membru de pe server si a facut prapad , cei vechi stiu despre ce zic . In orice caz , orele nu ma definesc ca si experienta , aceasta se va vedea in modul cum voi admina , desigur daca voi fi acceptat 
Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Momentan nu din pacate, in decurs de 1 luna jumatate trebuie sa ma pun la punct cu niste chestii si dupa vor incepe si donatiile desigur :)

Cum ai aflat de noi? : De al un prieten vechi cu care jucam inainte 

Esti deacord sa utilizezi Discord pe durata jocului?: Imediat ce imi iau casti da , pe moment pot doar asculta ( microfonul este defect ) 
Poti sa votezi serverul ?: Desigur

Regulament FAQ: '''regulile trebuie respectate '' 

Cunostinte amx/cvar(1-100%): 50-70% / nu am mai adminat pe server cu mod zm , doar respawn / surf / clasic . 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...