vlad1s Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 Nick:vlad1s Contat(E-mail/gmail/fb):vladmihai7777@gmail.com Detinator Steam:Da vladmihaiilegalzone Intervalul de timp in care stai pe server:1-2 ore Varsta(minim15):15 Primele 5 cifre din CNP:43023 ;eu sunt din Moldova si la noi e diferit ca la voi. Motiv pentru care doriti admin:Sa ajut servarul si sa ajut jucatorii noi. Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/player/vlad1s/178.239.20.36:27015/ Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu):Nu Cum ai aflat de noi? :de pe cs 1.6 servere Esti deacord sa utilizezi Discord pe durata jocului?:Da nik: GHOSTMANE Poti sa votezi serverul ?:Da Regulament FAQ:regulile trebuie respectate ! Cunostinte amx/cvar(1-100%) : 60%, nimeni nu le stie 100%
SiLeNt StRiKeR Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 :CONTRA: Invata sa vorbesti frumos nu doar sa injuri
vlad1s Posted August 9, 2019 Author Report Posted August 9, 2019 :CONTRA: Limbajul este problema!haide-ti ma , am vorbit si eu odata si de acum e problema cand alti admini ca de exemplu azi cand jucam a spus prostie un admin nu am mai zis nimic
vlad1s Posted August 9, 2019 Author Report Posted August 9, 2019 serios va spun numai azi am spus prostie dar in alte zile deloc intrebati pe cei de pe server si am spus prostie din cauza la blocurile care le faceau alti playeri
Jimmy Boy Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 serios va spun numai azi am spus prostie dar in alte zile deloc intrebati pe cei de pe server si am spus prostie din cauza la blocurile care le faceau alti playeritoti spun ca in legatura cu limbajul ca asa e si chiar e adevarat,numai tu spui ca nu e asa!lasa comentariile si astepta raspunsul tuturor adminilor si ultimul raspuns al unui owner!
Guest FLaviaNNNN Posted August 10, 2019 Report Posted August 10, 2019 Pro, pe viitor nu apleca capul pentru vorbe arunca-te pe la spate sau prin monitor. ;)
XandeR Posted August 10, 2019 Report Posted August 10, 2019 Acceptat. Sper ca ai inteles ca limbajul este o problema ce trebuie sa o rezolvi. Ai o sansa, nu o irosi..Pm cu user si pass TC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.