Jeran Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 Numele tau in Joc: JeranNumele Adminului care te-a banat: Nu stiu cine ma banat, pur si simplu, am infectat pe un jucator si dintr-o data mi s-a blocat cs-ul, si a iesit din joc, dupa am reintrat si se misca greu rau de tot cs-ul, am intrat in alt cs si acela mergea bine, dar cand am scris ip-ul serverului imi apare , cel mai probabil am primit destroy sau pika, fara motiv.Data si ora: 01/08/2019 - ora: 22:12Harta: zm_gbox5Motivul pentru care ati primit ban: Nu stiu pentru ca mi s-a blocat cs-ul pur si simplu si a iesit din el.Ip-ul tau pentru unban:SteamID ul pentru unban: Dovada: Nu am, daca va puteti uita in log-uri..
Death SS Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 https://imgur.com/mcJLZDsLasa-l pe SuperioR, ca nici el nu are ce sa-ti faca, vezi numele ala "AddMeDiscordJeran..." ala esti tu in care ne injuri pe toti de morti si de raniti, cand ai intrat astazi aveai acelasi ip prin urmare... salut ...
SuperioR Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 https://imgur.com/mcJLZDsLasa-l pe SuperioR, ca nici el nu are ce sa-ti faca, vezi numele ala "AddMeDiscordJeran..." ala esti tu in care ne injuri pe toti de morti si de raniti, cand ai intrat astazi aveai acelasi ip prin urmare... salut ... Ai dovezi ceva ?Unde te-a injurat pe discord ? sau pe server ?Daca te-a injurat pe discord, ii dai ban pe discord, nu pe server.
Jeran Posted August 1, 2019 Author Report Posted August 1, 2019 Domnule, @Death SS, numele 'Iau muie gratis' tu mi l-ai pus, deci shut up.
Jeran Posted August 1, 2019 Author Report Posted August 1, 2019 Si acum mi-ai dat ban pe discord fara motiv.
TecH23 Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 Ma "Jeran" daca tot nu erai tu de vina de ce ai inceput acum 2 minute sa ne injuri frate si pe discord cand am vrut sa clarificam niste lucruri si tu injurai frate !! Si tu cu gurita ta ai zis ca ai intrat cu alt nume si ai injurat admini frate !! Si mai usor cu anturaju asta !
Jeran Posted August 1, 2019 Author Report Posted August 1, 2019 Unde v-am injurat eu ma? Ca voi m-ati tras pe o alta camera, si death a inceput sa-mi zica mie 'putulica', el daca are vocea groasa e matur, sau cum ca nu inteleg? Ai dovezi ca v-am injurat? @TecH23
Death SS Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 Bai, eu cu "gigolo" ca tine nu am ce vorbi, ai intrat pe discord, te-am tras in alta camera cu tech de fata da ?Ai RECUNOSCUT SINGUR PE DISCORD CA NE-AI INJURAT SI DUPA TOT TU ESTI VICTIMA ? Ce e cu tupeu asta jegos pe tine ma ? :-w
Jeran Posted August 1, 2019 Author Report Posted August 1, 2019 Pai da, doar pe tine te-am injurat nu pe altii, nu mai baga strambe, si vezi ca tot tu jignesti.. omule. Dupa ce mi-ai mai dat a 5 oara cu bila, m-am enervat, nici bani de alta arma nu mai aveam.. aveam scoru frumos, si din cauza trebuia sa dau relog sa reincep din nou sa joc, nu sa stau 2-3 runde sa fac banii aia 100k inapoi..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.