Bro Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 Numele tau pe server: BroNumele Adminului reclamat: MariusData si ora: 7/16/2019, 13:15Motivul reclamatie: Abuz.Dovada: https://imgur.com/a/HqwwLPZ Eram zombie, l-am omorat pe Marius el fiind ct si dintr-o data primesc kick fara motiv.Intru iar pe server il intreb motivul, iar el ma lasa in seen.Se baga prietenul lui Andrey** si imi spune ca oricum daca ii fac recl el imi va da contra chiar daca a facut abuz sau nu(se vede in ss).Server ul e prea blanao dar unii admini il strica.
Guest alex0101 Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 DACA VREI SA STI DC TI-AM DAT KICK E PT C U FACEAI ABUZ DE ALARMA + CA NU ATACAI DECAT DADEAI CU ALARMA
Bro Posted July 16, 2019 Author Report Posted July 16, 2019 DACA VREI SA STI DC TI-AM DAT KICK E PT C U FACEAI ABUZ DE ALARMA + CA NU ATACAI DECAT DADEAI CU ALARMATu stii ce inseamna abuz alarma? In primul ti-am dat de 2 ori alarma aia si nu una dupa alta ptr ca nu am cum, iar in al doilea rand eu daca mor fiind zm si ma respawnez am alarma iar si iar.Eu stiu ca inainte sa folosesti o comanda pe un player se anunta inainte, dar tu nu mi-ai spus nici cand am intrat pe server si te-am intrebat am scris si pe u@ am zis ca poate nu vezi.Si la faza cu atacatu nu ai de unde sa stii daca atacam sau nu pentru ca tu erai închis cu lm inauntru.
Guest alex0101 Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 Nu trebuie sa iti dau tie explicatie dc ti-am data kick. Am superiorii mei si lor le dau ,nu tie. 2) Daia nu mai pot ca ai facut u reclamatie. 3) Am vazut cum jucaai cu shaman si meritai acel kick
Bro Posted July 16, 2019 Author Report Posted July 16, 2019 Nu trebuie sa iti dau tie explicatie dc ti-am data kick. Am superiorii mei si lor le dau ,nu tie. 2) Daia nu mai pot ca ai facut u reclamatie. 3) Am vazut cum jucaai cu shaman si meritai acel kickBun sa o luam cum zici tu.Tu daca imi dai kick si apoi cand intru iar pe sv si te intreb iar tu nu-mi raspunzi, eu voi face acelasi lucru pentru ca nu m ai anuntat!Hal de admin eu vorbesc cu el frumos si el ma ia cu, "copil" etc https://imgur.com/a/47N1fuU
spoon3r Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 Pro! In primul rand marius sau alex, cum ai tu numele( in principiu trebuia sa fie acelasi si aici, si pe server) nu ii dai kick pentru asta, fiecare zm are cate o abilitate și fiecare se foloseste de ea(cum ar fi sa dai kick unuia care are ghost si se face mereu invizibil?), si eu am playeri care ma sacaie cu asta, dar nu inseamna ca trebuie sa le dau kick. Iar Bro, data viitoare numai ceri explicații, faci reclamație si lucrurile se rezolva aici, ok?
ALYN_GABRYEL Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 Contra, nu fusesem atent, debea ce ma trezisem
VLAD Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 :contra: Tu pui pozele cum vrei tu si care vrei tu ca sa faci rau la admin , in primu rand nu mai abuzati de alarma aia..si in al doilea de ce dai drop ? nu mai ai bani si iti place retry ?
Bro Posted July 16, 2019 Author Report Posted July 16, 2019 :contra: Tu pui pozele cum vrei tu si care vrei tu ca sa faci rau la admin , in primu rand nu mai abuzati de alarma aia..si in al doilea de ce dai drop ? nu mai ai bani si iti place retry ?Nu am dat niciun retry, Marius mi-a dat kick de aia scrie acolo dropped sau cum spui tu.Inainte sa lasi un raspuns te rog eu uita-te cu atentie!Eu inteleg ca sunteti din staff si trebuie sa fiti uniti, dar nu si in cazu in care unul face abuz. Si nu am de ce sa fac rau lui pentru ca nu am nimic de castigat prin asta.
Guest alex0101 Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 Ti-am dat kick pt .ca u dadeai cu alarma si nu atacaiEu eram la lm u veneai cu shamanu spre mine si dadeai cu acea raza fara sa ataci.Pt asta ti-am dat kick, daca vedeti pe unu la lm gata .va luati class de am shaman si dati numai cu acea alarma.Unii cand da cu acea raza de la shaman ataca iar altii nu, iar u nu atacai decat dadeai cu alarma.
SuperioR Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 :acceptat: E si normal ca zombie sa foloseasca abilitatea lor.Ca urmare a plangerii din partea multor jucatori de clasa de zm shaman, am redus dmg-ul dat de acesta in jumatate. Acum nu cred ca o sa mai fie probleme.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.