Jump to content

[Reclamatie] d0rin

ALYN_GABRYEL

Recommended Posts

Posted

Pro, însă de acum citeste si tu ce e scris pe forum, tu fiind helper cand vezi un admin ca face abuz, nu ii faci reclamație aici, ci, atentionezi pe unul dintre cei cu grad superior, si într-o ședință se va decide soarta lui.

Posted

Bravo baiete , Desigur data viitoare cind vad ca dai retry sau altceva ai reclamatie direct , plus la asta nu este injurare, inainte sa ai grad bagai boti sunt mai multe o sa vedem

Posted

Bravo baiete , Desigur data viitoare cind vad ca dai retry sau altceva ai reclamatie direct , plus la asta nu este injurare, inainte sa ai grad bagai boti sunt mai multe o sa vedem

Deci da Scuzele mele a fost greseala mea deacum decid cei cu gradul  mai mare ce se va intimpla.

=)), m-am amuzat destul de tare citindu-ti topic-urile ... si acum sa trecem la lucruri serioase:

1. Invata limba romana, deoarece oricine iti va citi ce-ai scris tu mai sus v-a crede ca esti un agramant.. 

2. Hai sa lasam la o parte gradele de superioritate "Bravo baiete"

3. Se vede foarte clar cum abuzezi de grad ceea ce nu e in regula, sa te dai human "din nou si din nou.." 

4. "Va ia mama dracului" - poftim cultura, dovada de admin matur nu ? :D

5. Coteodata cred ca regulamentu ala e degaba, ori nu-l cititi, ori va faceti ca nu l-ai citit sau aplicati metoda "Regulile sunt facute ca sa fie incalcate" sau cum ... 

Pro.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...