ALYN_GABRYEL Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Numele tau pe server: ALYN_GABRYELNumele Adminului reclamat: d0rinData si ora: 15/07/2019 20:51Motivul reclamatie: face abuz de grad si foloseste y@ si injuraDovada: https://imgur.com/a/5KTbEkv
spoon3r Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Pro, însă de acum citeste si tu ce e scris pe forum, tu fiind helper cand vezi un admin ca face abuz, nu ii faci reclamație aici, ci, atentionezi pe unul dintre cei cu grad superior, si într-o ședință se va decide soarta lui.
d0rin12 Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Bravo baiete , Desigur data viitoare cind vad ca dai retry sau altceva ai reclamatie direct , plus la asta nu este injurare, inainte sa ai grad bagai boti sunt mai multe o sa vedem
spoon3r Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Dorin voi chiar nu citiți ce se scrie pe acest forum, sau stați doar de dragul de a sta pe aici?
d0rin12 Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Deci da Scuzele mele a fost greseala mea deacum decid cei cu gradul mai mare ce se va intimpla.
Death SS Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Bravo baiete , Desigur data viitoare cind vad ca dai retry sau altceva ai reclamatie direct , plus la asta nu este injurare, inainte sa ai grad bagai boti sunt mai multe o sa vedem Deci da Scuzele mele a fost greseala mea deacum decid cei cu gradul mai mare ce se va intimpla. =)), m-am amuzat destul de tare citindu-ti topic-urile ... si acum sa trecem la lucruri serioase: 1. Invata limba romana, deoarece oricine iti va citi ce-ai scris tu mai sus v-a crede ca esti un agramant.. 2. Hai sa lasam la o parte gradele de superioritate "Bravo baiete"3. Se vede foarte clar cum abuzezi de grad ceea ce nu e in regula, sa te dai human "din nou si din nou.." 4. "Va ia mama dracului" - poftim cultura, dovada de admin matur nu ? :D5. Coteodata cred ca regulamentu ala e degaba, ori nu-l cititi, ori va faceti ca nu l-ai citit sau aplicati metoda "Regulile sunt facute ca sa fie incalcate" sau cum ... Pro.
SuperioR Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 :acceptat:La urmatoare te las fara grad si iti dau si pizdeala boule.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.