BuliNa27 Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 Sambata 6 iulie , ora 14" toti membrii stafului sunt rugati sa se prezinte pe serverul nostru de Discord . Prezenta este obligatorie dar , cine are un motiv intemeiat sa nu participe este rugat sa anunte prin pm .
ViP KiLLeR Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 sa vad dac pot ajunge acasa de la munca popate imi iau liber
XandeR Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 din cate vad foarte multa lume este interesata... =p~ :-L
BuliNa27 Posted July 2, 2019 Author Report Posted July 2, 2019 sa vad dac pot ajunge acasa de la munca popate imi iau liber Sper ca nu vorbesti serios ...Nu este nevoie sa faci asta , putem discuta cand ajungi acasa despre ce sa vorbit la sedinta :)
BlOoDySaKe Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 well....daca nu sunt plecat sau am ceva treaba voi intra,dupa cum vedeti n-am mai prea fost nici activ asa mult pentru ca am practica la scoala pana in 15,dar daca pot intru
BuliNa27 Posted July 3, 2019 Author Report Posted July 3, 2019 Am scris in anunt cat se poate de clar , cine nu poate participa este rugat sa anunte printr-un pm ca sa nu fie pus absent aiurea , si vom discuta apoi despre ce sa vorbit la sedinta . Astept seriozitate !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.