Bedems123 Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 Your name on server:Bedem123 Reclaimed admin`s name:Marius Date and time:Now Reason of reclamtion:He Shot Crossbow like using some hack or something . Also He shoot zombie like 2 sec or 1 sec zombie died Proof:(Demo)=https://www100.zippyshare.com/v/eiplSveb/file.html
Guest alex0101 Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 nu e nici un hack e o smecherie iti trebuiesc doar bani iti iei ce e necesar si tragi.
Death SS Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 Chestia asta cu speed fire e o smecherie de care eu nu pot beneficia. Explicatie pe scurt: -daca inlocuiesti din setari butonul de "fire" adica "click stanga" cu "MWHHEELUP" adica cum dai de rotita din mijlocul mouse-oului dintre cele doua click-uri, inainte poti obtine efectul acesta S3xTy poate confirma acest lucru prin urmare CONTRA! Avand in vedere ca e "oarecum" considerat un mod de a trisa ar trebui sa fie interzis, cel putin asta cred eu, nu spun "nu", ca nu ar trebui sa folosesti acest "trick", e destul de util avand in vedere ca se poate "farma" mai bine, la fel de bine se poate da si ban aiurea fara ca macar sa realizezi ca acel player este nevinovat ..
Sthreexty Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 Asa cum a zis si Death mai sus , este o smecherie sa inlocuiesti din setari comenzile pentru FIRE cu "MWHEELUP" la Key iar la ALTERNATE cu "MWHEELDOWN" sau invers. Dar chestia asta merge doar la pistolul ala Infinity Red , la Cross-Bow nu stiu.. multi trag foarte rapid si inca nu stiu smecheria..Astept totusi o explicatia din partea lui Marius sau din partea altui jucator in legatura cu acest "bug" daca exista, pana atunci raspunsul meu este:NULL
SuperioR Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 :acceptat:Daca va mai prind ca va folosit de chestiile astea va dau remove si ban permanent.Jucat normal, nu cu prostii.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.