Jump to content

Reclamatii

Bedems123

Recommended Posts

Guest alex0101
Posted

nu e nici un hack e o smecherie iti trebuiesc doar bani iti iei ce e necesar si tragi.

Posted

Chestia asta cu speed fire e o smecherie de care eu nu pot beneficia. Explicatie pe scurt:

-daca inlocuiesti din setari butonul de "fire" adica "click stanga" cu "MWHHEELUP" adica cum dai de rotita din mijlocul mouse-oului dintre cele doua click-uri, inainte poti obtine efectul acesta 

S3xTy poate confirma acest lucru prin urmare CONTRA!

Avand in vedere ca e "oarecum" considerat un mod de a trisa ar trebui sa fie interzis, cel putin asta cred eu, nu spun "nu", ca nu ar trebui sa folosesti acest "trick", e destul de util avand in vedere ca se poate "farma" mai bine, la fel de bine se poate da si ban aiurea fara ca macar sa realizezi ca acel player este nevinovat .. 

Posted

Asa cum a zis si Death mai sus , este o smecherie sa inlocuiesti din setari comenzile pentru FIRE cu "MWHEELUP" la Key iar la ALTERNATE cu "MWHEELDOWN" sau invers. Dar chestia asta merge doar la pistolul ala Infinity Red , la Cross-Bow nu stiu.. multi trag foarte rapid si inca nu stiu smecheria..

Astept totusi o explicatia din partea lui Marius sau din partea altui jucator in legatura cu acest "bug" daca exista, pana atunci raspunsul meu este:

NULL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...