Sthreexty Posted May 28, 2019 Report Posted May 28, 2019 Numele Addons-ului: DarkCSODescriere: Este un addon zombie plague ce contine elemente CSO, un sistem de puncte, costume, trade , lvl si multe altele. Are la baza zp 4.3 fix6a si este modificat complet. Tin sa mentionez ca pluginurile functioneaza 100% si totodata nu contin reclame. Addon-ul a fost testat de catre mine atat in HLDS de test cat si online. Durata pentru creearea si optimizarea acestui addon m-au costat cam 3-4 luni de munca , desigur cu mici pauze.Download: http://www.mediafire.com/file/279pq8dyy58d1l1/DarkCSO+Addon+v2+Clean.rarAutor: S3xTyVersiune: Zp 4.3 fix6aPlatforma: Linux/WindowsCe contine: CSO Elements, Trade Menu, Costumes, Points System, Vip System+Vipmenu, Knife Menu, LVL System, ZM-CLASS/HM-CLASS (classes on levels)Comenzi: unele comenzi sunt prezentate in users.ini , se pot folosii doar de Owner, mai sunt unele comenzi de tip (get) in consola ce nu le-am mentionat deoarece pot abuza playerii de ele.Instalare: Pur si simplu se extrag fisierele din folderul principal si se pun in folderul din cstrike din FTP sau HLDS daca folositi server offline. ATENTIE! Nu copiati niciodata peste alt addon activ , recomandarea mea ar fi de a reinstala serverul din FTP sau din HLDS ori in unele cazuri , eliminarea folderului "addons" din cstrike si inlocuirea acestuia cu folderul "addons" a modului dorit+celalalte resurse a modului , bineinteles.Imagini: Eu zic ca mai bine ar fi un video decat poze :) https://www.youtube.com/watch?v=zLb9YMBFMak&t=3s | Video-ul este putin mai vechi , au mai urmat cateva mici update-uri la addon dupa.Propria parere: Am lucrat mult la addon-ul acesta si chiar voiam sa-i vad evolutia pe mai multe servere , chiar si din alte tari. Am testat recent addon-ul pe un FTP din Iran , FTP-ul fiind al unui prieten situat acolo. Pe viitor vreau sa fac tot un addon CSO LIKE dar de data aceasta sa folosesc doar 7 clase de zombie si o sa elimin sistemul de lvl , totul o sa fie doar pe bani si o sa folosesc mai putine resurse pentru cateva mape special din CSO. Prin reducerea resurselor o sa pot adauga mai multe arme si mai multe sunete sau ambiante pentru zombie/gameplay. CSO
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.