RikyAdv Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 Numele tau pe server: RikyAdvNumele Adminului reclamat: iFenomenolData si ora: 19/04/2019 | 17:44Motivul reclamatie: Abuz Dovada: https://imgur.com/a/QHUhZou
FlyingTudorE Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 :contra: , am si eu o intrebare. Ce ti se pare tie ca e abuz aici?Un admin poate sa iti dea sau sa dea la un player zm sau human , are voie odata la 2 runde sa isi dea human sau la un player.Daca era de mai multe ori la rand ziceam pro da asa nu prea vad motivul reclamatiei adica mna nush ce vezi tu abuz in asta .
RikyAdv Posted April 19, 2019 Author Report Posted April 19, 2019 @FlyingTudorE, si-a dat de mai multe ori. o sa filmez si o sa dau dovada completa..
RikyAdv Posted April 19, 2019 Author Report Posted April 19, 2019 In fine, inchide topicul ca daca e ceva o sa filmez.
FlyingTudorE Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 In fine, inchide topicul ca daca e ceva o sa filmez.Nu inchid topicul. Eu astept o dovada si nu sunt sigur dar cred ca sup poate verifica daca si-a dat de mai multe ori. Vedem daca o sa vada sup topicul ii zic eu sa verifice daca poate si daca ai dreptate sa ia masuri
SuperioR Posted April 21, 2019 Report Posted April 21, 2019 :acceptat:@RikyAdv are dreptate. Ai folosit de mai mult ori.@FlyingTudorE ai avertisment. Ai grija, data viitoare primesti suspend.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.