P1sOias Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Nick: P1sOiasContat(E-mail/gmail/fb): nu dau date Detinator Steam: am avutIntervalul de timp in care stai pe server: 4-5 oreVarsta(minim15): 16Primele 5 cifre din CNP:5019Motiv pentru care doriti admin:Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): https://www.gametrac.../?query=P1sOiasPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): daCum ai aflat de noi? : am gasit svEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: daPoti sa votezi serverul ?: daRegulament FAQ: voi respecta regulile IGZCunostinte amx/cvar(1-100%): 69%
gg :) Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Contra, you cant normal play and you dont know rules
Ionut.p Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Ai demonstrat ca esti prea copilaros , esti prea agitat , nu ai rabdare...uneori din cate am mai inteles eu mai injuri.iar tu stai mereu spec pentru ore eu zic ca tu inca nu meriti acest grad pentru ca un player iti zice 'frate taci putin' tu te aprinzi si incepi mai rau cand o sa te vad doar jucand si mai normal o sa ai un pro (poate)dar inca nu meriti contra!
spoon3r Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Contra!!! Faptul ca stai spectator pentru ore ar trebui să fie îndeajuns
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.