Jump to content

Reclamatie KillerCooble

Drack3nNNN

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : Drac[K]3nNNNNumele adminului reclamat : KillerCoobleData si ora : 18.10.2013 ora 17:28-17=35Motiv reclamatie : Foarte mult abuz T_say si C_sayDovada (Se accepta doar Print la consola) : Imi cer scuze ca nu am dovada dar ownerul(fondatorul) EneRgY isi poate imagina pt ca l-a vazut si el + se poate uita in ftp !Draga KillerCooble , c_say si t_say inclusiv y@ sunt pentru ANUNTURI pt playeri(jucatori) ! Daca tu ai grad de admin asta nu inseamna ca trebuie sa te dai mare si tare sa te afli in treaba si nu trebuie sa scrii pe t_say si c_say orice comentariu , cearta , pentru asta exista chat !

Posted

Nigga, you just went full retard. Never go full retard ! Cum p**a mea, ma ? Reclamatie pentru atat ? =)))))) Asta e reclamatie mai ceva ca aia pentru un slay. =)))

Posted

Un admin trebuie sa fie nici prea exigent nici prea bun ! Daca el abuza de atat lucru doar din primele zile de UP ... nu imi pot imagina la Admin ! Recunosc am fost si eu Dur cu reclamatia ! Dar trb sa ii invete cineva si pe acei oameni care cred ca daca au un grad acolo in STaff sunt ''Buricul Pamantului''

Guest Scooby-Doo
Posted

Reclamatie aiurea dupa mne....energy o avertizare poate la killer zic eu dar pt ce ? Ca zice r3 alz pe tsay sau csay sau zice cf bn si cateva 2-3-5 maxim 6 mesaje ? Hmmm.....deja aici reclamatile astea inutila sunt din ura din ciuda din multe chesti....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...