Mihnea Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Numele tau pe server: [M]onste[R]Numele Adminului reclamat: PaladinData si ora: 10:00Motivul reclamatie: Abuz & limbaj licentiosDovada: https://imgur.com/a/1WL6vif (mai multe poze)
clionutmacirs99 Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Parerea mea e PRO , dupa ce ca intra din an in paste, mai are si tupeul sa se dea el mare 'smechier' dupa ce ca are si un jumbaj vulgar fara de un admin coleg al lui se vede in ss. [da gag pe motive pe lbj ] dar omul nu a zis nimic , mai degraba tot el jignea mai mult
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 ma piscot ...eu joc de 6-7 ani pe sv asta joci si tu de juma de an si vi la mine cu de astea ma ??? ba ..da.ti.va amandoi 2 palme ..... tu monster nu ai voie sa jignesti sau sa amentinti ...dc ai ameninto pe sormea cu flood? ca ti-o zis Ionut asta ? ?? ba ..incercati sa va scoateti ca ratustile cica din an in pasti ? :))) poate mai lucrez sa iau un 70 lei la zi sa mai beau o bere... ba..mi mila... mi mila degeaba va da.ti mari ma.. degeaba .. sunteti 0 .. daca ceea ce am zis eu e limbaj ma impusc chiar tu Ionut ai zis ..mi.e numi pasa ca ma doare-n p.. fix tu ai zis....nu iti e rusine ma ????? .... nu ai zis asa aaaaa gata acum nu ca iau remove... ba.. macar taci ca nu sunteti nimic in stare.. tot eu sunt ala care a injurat ? ??? dupa ce ameninta si ma face prapadit si vai de capu meu ma ? ba Ionutule bbaaa da.ti ma 2 palme .. si iesi te rog.... esti 0 te rog... mai bine du.te la munca... http://forum.ilegalzone.ro/index.php/topic/23350-reclamatie-cl-ionut/ nu mai zic altceva.
FlyingTudorE Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Contra , Paladin a avut un motiv sa ii dea gag lui monster si in Regulament scrie "Este interzis sa ceri explicatii unui admin daca nu a folosit o comanda pe tine !"Iar Domnul Cl Ionut a dat ban unui player pt retry + ca nu a postat in ban listRecunosc ca eu am intrebat dc a dat ban si a zis sa citesc regulamentul ca cica numai el e singurul care il citeste. Cl Ionut cam abuzeaza de grad si se crede foarte important.Pe langa astea cauta de fiecare data un motiv de cearta. Propun suspend Lui Cl Ionut
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 @Ionut.p Uite-te la limbaj-ul tau, esti venit dupa ultimele pubele, ce iti dai importanta cu vechimea ta, la 19 ani te joci CS si te lauzi, vai de capul tau...gunoi al societatii, acum nu ma mir ca ai admin platit..@FlyingTudorE a folosit comanda amx_gag pe mine, cum nu a folosit nici o comanda, eu inteleg ca va aparati intre voi dar e penibiiiiil :)
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 eu admin platit ? gunoi al societati ? ma... inchide pc... te rog.. te faci de ras ma .. joaca.te mario daca te lasa mama ta doar cs nu .. macar am avut bani sa.mi cumpar admin si am avut puterea si tot ce trebuie sa il tin timp de 6 ani te rog ... da.ti o palma si iesi.
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Ai bani de CS hai ca aberzi, da-te-n mortii tai de ratat.
FlyingTudorE Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Ai bani de CS hai ca aberzi, da-te-n mortii tai de ratat.Mihnea eu zis sa te calmezi ca nu rezolvi nimic daca injuri si propun si un warn pentru tine
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Propui un warn pentru mine? Cred ca nu ai vazut cum vorbste zero-ul de mai sus pe care il pupi in cur.Faza e ca pe mine chiar nu ma preocupa server-ul vostru si staff-ul vostru de cacat, si nu ma intereseaza nimic ce inseamna server/forum si mi-am dat seama ca mi-am pierdut timpul cu un "smecher" fara orice fel de studii zis keyboard warrior si unu care pupa-n cur.Ce sa va cer, asta vreti voi sa fiti, asta sunteti, jeg-uri umane :(
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 macar suntemi umani mai jugodie .. ti-ai pierdut timpu ? hah ... mare bun esti ma... ma faci sa rad ma
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Te astept pe 10 septembrie la clasa 1B sa invatam sa numaram de la 1-10 si sa vorbim. :))
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 imi pare rau ca stii doar pana la 10 ... atatea clase ai .. si esti mare destept ... copil cordit.
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Vorbesti cu mine? Dar nici nu pui litera mare la inceputul propozitiei, bai varule chiar nu ai ce cauta in societate.Du-te la munca de jos si plimba-te cu scuterul :))
FlyingTudorE Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Propui un warn pentru mine? Cred ca nu ai vazut cum vorbste zero-ul de mai sus pe care il pupi in cur.Faza e ca pe mine chiar nu ma preocupa server-ul vostru si staff-ul vostru de cacat, si nu ma intereseaza nimic ce inseamna server/forum si mi-am dat seama ca mi-am pierdut timpul cu un "smecher" fara orice fel de studii zis keyboard warrior si unu care pupa-n cur.Ce sa va cer, asta vreti voi sa fiti, asta sunteti, jeg-uri umane :(Daca tu consideri ca serverul si forumul sunt de cacat chiar nu stiu ce mai cauti aici. Poti sa pleci ca nu afecteaza pe nimeni. Numai bine, mai scapam si noi de ofticati care vor doar sa strice jocul ;)
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 cu ce ne impresionezi ? moama esti vai de tine .. doar pe chestia atsa esti axat doar pe CARTE... eu iti zic... sa te nu mai fi prost... si 'CAR'TE' de aici.
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Nu am spus ca este server-ul/forum-ul am spus ca staff-ul este de cacat.De ce as fii oficat, am luat gag 10 minute pe un server pe care am intrat prima si ultima oara :))
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 staff= referire forum/serveriesi de aici , te rog.
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Frumos joc de cuvinte elev-ul meu demn, imi vine sa te pun la inima, dar mi-am dat seama ca esti de pus la boxeri :))
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Staff referire = La tine si la celalalta, chiar nu ma intereseaza cum va cheama, vai de soarta ta :))
Ionut.p Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 tare incuiat te tine mama ta in casa..sincer mane... wof wof... vai de tine .. is curios la 20 de ani ce faci ? ramai tot asta de 'destept' cum esti acum sau devii si mai ? hah.. ma faci sa rad.. iesi te rog..
Mihnea Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 Nu, o sa fiu un ratat ca tine si nu o sa am ce manca de pe o zi pe alta, fericit? :))
Dark Soul Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 VALABIL VERDICTUL CA SI LA RECLAMATIA LUI PALADIN , NU A JIGNIT CU "PISCOT" , DA CU CELALALT CUVANT DA DECI AVERTISMENT!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.