Avram.Ivr Posted February 6, 2019 Report Posted February 6, 2019 Nick: MaxXxContat(E-mail/gmail/fb): MaxXx.ExPloDe@gmail.comDetinator Steam:-Intervalul de timp in care stai pe server: cam toata ziua dar in ore sa zicem 4-5-6-7 ore pe zi pot fii cel mai on Varsta(minim15): 22Primele 5 cifre din CNP: Le Dau pe Privat in pmMotiv pentru care doriti admin: Motivu este ca pe admin nu prea sunt admini online sa se ocupe de el si eu vreau sa am sansa sa ajut acest server si sa scap de codatii si sa fac ordine! Multumesc!Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): sau resetat orele mele sunt mai de mult pe acest server si am jucat cu nume undercover de acea am 6 ore pe acest nume dar nu e problema de activitate... se va face foarte repe mai ales daca voi fii acceptat. Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Poate pe ViitorCum ai aflat de noi? : Pe cs am vazut acest numeEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: Da dc nu !Poti sa votezi serverul ?: DaRegulament FAQ: voi respecta regulile IGZCunostinte amx/cvar(1-100%): 90%
Ionut.p Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 zicea unu ca ai speed ... + nu te-am vazut niciodata... si vii asa direct cu fondator ca nevoi .. we tu vezi ca n-ai nici 30 min. aici ?contra
FlyingTudorE Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 :Contra: Si mie mi s-a spus ca intri cu speed pe server si cand am intrat eu ai iesit instant,plus ca nu te prea vad pe server. Doar ieri te-am vazut si cand am intrat mi-a zis cineva ca ai speed si ai iesit instant.. Nu ai 30 de ore si daca tu folosesti hack pe server nu meri grad
clionutmacirs99 Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Contra. nu te-am vazut deloc, din cate stiu eu mai mereu sunt on.
v i b e Posted February 13, 2019 Report Posted February 13, 2019 Respins. Revino peste 7 zile cu o noua cerere si cu o activitate mai buna. T.C.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.