Jump to content

Cerere Helper/Slot

FaSt*Rar3s*cL

Recommended Posts

Posted

Nick: [FaSt]*Rar3s*cL
Contat(E-mail/gmail/fb): Rares.Nedelcu@yahoo.com /  Rares Nedelcu (Facebook).
Detinator Steam: Nu.
Intervalul de timp in care stai pe server: Stau intre 5-10 ore pe zii ! Pot comfirma cei care ma mai cunosc :D
Varsta(minim15): Am 23 de ani !.
Primele 5 cifre din CNP: 19503
Motiv pentru care doriti admin: Motivul meu este de a ajuta comunitatea , de a ajuta la popularitatea serverului de a aduce mai multi jucatori si de a face o joaca placuta pentru toata lumea asa cum am facut mereu ! Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):
https://www.gametracker.com/server_info/181.215.43.36:27015/top_players/?query=%5BFaSt%5D*Rar3s*cL 
Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Da,cu drag!

Cum ai aflat de noi? : Cu voi am inceput,cu voi o sa termin ! :D

Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: Da,asa cum am facut mereu !
Poti sa votezi serverul ?: Da normal , e votat de ani si ani la rand :))

Regulament FAQ: "voi respecta regulile IGZ"

Cunostinte amx/cvar(1-100%): 100% 100% 100%

Nu stiu cum sa incep :)))) !!! Baaaiiii mi e dor de voi !!!! Am aruncat o privire peste forum si ma bucur din suflet sa va gasesc aici an si an la rand (SuperioR,Walking21,Vibe, DI,VLAD, jusTice,Energy, Dark Soul, Dark Angel  + multi altii ) Dupa cum v am spus si atunci cand am plecat am facut cererea , am fost in America o perioada dar v am spus ca revin si m am tinut de cuvant dupa cum vedeti! Nu am avut timp acolo sa ma joc si sa fiu alaturi de voi pe server darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acum sunt AICI ! Nu stiu cati ma mai tineti minte eu nu am cum sa va uit :D Rog pe cine ma mai stie sa scrie orice aici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...