FaSt*Rar3s*cL Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Nick: [FaSt]*Rar3s*cLContat(E-mail/gmail/fb): Rares.Nedelcu@yahoo.com / Rares Nedelcu (Facebook).Detinator Steam: Nu.Intervalul de timp in care stai pe server: Stau intre 5-10 ore pe zii ! Pot comfirma cei care ma mai cunosc :DVarsta(minim15): Am 23 de ani !.Primele 5 cifre din CNP: 19503Motiv pentru care doriti admin: Motivul meu este de a ajuta comunitatea , de a ajuta la popularitatea serverului de a aduce mai multi jucatori si de a face o joaca placuta pentru toata lumea asa cum am facut mereu ! Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/181.215.43.36:27015/top_players/?query=%5BFaSt%5D*Rar3s*cL Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Da,cu drag! Cum ai aflat de noi? : Cu voi am inceput,cu voi o sa termin ! :DEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: Da,asa cum am facut mereu !Poti sa votezi serverul ?: Da normal , e votat de ani si ani la rand :))Regulament FAQ: "voi respecta regulile IGZ"Cunostinte amx/cvar(1-100%): 100% 100% 100% Nu stiu cum sa incep :)))) !!! Baaaiiii mi e dor de voi !!!! Am aruncat o privire peste forum si ma bucur din suflet sa va gasesc aici an si an la rand (SuperioR,Walking21,Vibe, DI,VLAD, jusTice,Energy, Dark Soul, Dark Angel + multi altii ) Dupa cum v am spus si atunci cand am plecat am facut cererea , am fost in America o perioada dar v am spus ca revin si m am tinut de cuvant dupa cum vedeti! Nu am avut timp acolo sa ma joc si sa fiu alaturi de voi pe server darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acum sunt AICI ! Nu stiu cati ma mai tineti minte eu nu am cum sa va uit :D Rog pe cine ma mai stie sa scrie orice aici
Ionut.p Posted November 16, 2018 Report Posted November 16, 2018 pro, dar fi mai mult pe joc nu doar spec.... ps: l-ai uitat pe Phaladin... (Faby) jajajajaja
v i b e Posted November 17, 2018 Report Posted November 17, 2018 Meriti helper, ai avut admin si te-ai descurcat bine.Eu zic ca meriti PRO.Ultimul cuvant il are JusTice.Succes si welcome back!!
PtB-ul Posted November 17, 2018 Report Posted November 17, 2018 Pro din partea mea , vechi "prieten" care imi laseai tu mie free la boss pe zm_foda . Respect . P.S : sunt EvoluTionX ;x
FaSt*Rar3s*cL Posted November 20, 2018 Author Report Posted November 20, 2018 Sunteti multi care v ati schimbat numele :( oricum nu am uitat pe nimeni :D Aveti tot respectul meu va pup si va iubesc
SuperioR Posted November 21, 2018 Report Posted November 21, 2018 :acceptat:Trimite-mi in PM:Nume Admin: Parola:T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.