Andrei.Demons Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 Nick:Andrei/[KillerContat(E-mail/gmail/fb):email andrei.ichim2019@gmail.com FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100011446031688&ref=br_rsDetinator Steam:Nu Intervalul de timp in care stai pe server:1-2 ore stiu ca e cam putin dar am scoala si trbuie sa ma si concentrez !Varsta(minim15):am 14 ani din pacatePrimele 5 cifre din CNP:nu am cnp va rog sa nu loati asta de seama putem comunica macar sa vedeti daca sunt serios sau nuMotiv pentru care doriti admin:Doresc admin pentru a imi face aceasta dorinta nu am fost deloc admin de mult imi doresc am avut o data sansa aceasta mare dar sa stricat PC si imi doresc destul de mult admin si nu , nu mai sa ma distrez casa ajut serverul !Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):Nu stiu cum sa pun gamertracker am tot cautat acuma am motive de reject Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu):Da , da voi ajuta nu cu sume ecsagerate bani nu cres in pom !Cum ai aflat de noi? :am cate-va luni cand am aflat de voi ma jucam non stop pe server pentru ca mie imi plac genu-l de servere ! Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?:Da sunt Poti sa votezi serverul ?:Desigur $ Ilgz respect number 1 Regulament FAQ:respect regulile ILGZ Cunostinte amx/cvar(1-100%):75%100
spoon3r Posted September 6, 2018 Report Posted September 6, 2018 CONTRA!!! Nu îndeplinești condițiile
jusTice Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 :RESPINS: T/C nu indeplinesti conditiile , lipsa gametracker, majoritatea contra.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.