Jump to content

[Reclamatie] Admin - VlK-Cristi

Paprikaa

Recommended Posts

Posted

EDIT: Ti-ai meritat vere ban-ul , tu toata mapa doar stai cumperi knife incontinuu si terorizezi toti jucatorii nu numai vipii/adminii . Daca vrei doar sa le strici jocul altora , doar ca sa razi tu , Iti meriti ban-ul!!  :CONTRA:

Posted

Baiatule,nu sunt primul si nici ultimul care iti face asta,daca vei continua sa nu fii fair-play,nu cred ca vei mai juca.PS:nu mai baga minciuni aiurea cum ca imi dau human de nu stiu cate ori.Deci,fii cuminte.

Posted

vreau dovada ca-si cumpara knife blink

Frt am fost si eu cu cel care l-a reclamat pe Cristi , si am vz ca el 5 runde farmeaza de knife si dupa terorizeaza pe toti. Scz pt 2x post

Posted

vreau dovada ca-si cumpara knife blink

Ce hal de admini bai frate...numai raspunsuri de 2 lei... cum dreaq vine asta ca nu inteleg "farmeaza de knife" ? sau face "spam cu knife" ...ce nu este voie sa cumperi knife sau cum? Unde scrie ca nu ai voie? Tu vrei Fair play la zombie ? cum vine asta? Cu admini ca voi s-a dus servarul de rapa!!

Nici macar nu sunteti online si intrati o runda si va faceti zmei , ca voi sunteti admini jmecheri !!

Bai admini de duzina  va spun eu cum sta treaba cu voi, nu aveti habar de jocu asta si tot banati playerii care joaca mai bine ca voi,sau care va face zm , etc !!!

Pacat de server ca il lasa EnerGY in mana cui nu trebuie !!

Bafta in continuare cu adminii de 2 lei !!

Posted

Ce hal de admini bai frate...numai raspunsuri de 2 lei... cum dreaq vine asta ca nu inteleg "farmeaza de knife" ? sau face "spam cu knife" ...ce nu este voie sa cumperi knife sau cum? Unde scrie ca nu ai voie? Tu vrei Fair play la zombie ? cum vine asta? Cu admini ca voi s-a dus servarul de rapa!!

Nici macar nu sunteti online si intrati o runda si va faceti zmei , ca voi sunteti admini jmecheri !!

Bai admini de duzina  va spun eu cum sta treaba cu voi, nu aveti habar de jocu asta si tot banati playerii care joaca mai bine ca voi,sau care va face zm , etc !!!

Pacat de server ca il lasa EnerGY in mana cui nu trebuie !!

Bafta in continuare cu adminii de 2 lei !!

Mr.Okapi? pe mine ma doare fix in **** ca tu esti admin vechi si nu mai stiu eu ce rahaturi si eu sunt vechi stiu cum sta treburile si cica admini de doi lei ? Ba..da-ti doua palme..tu asta care stai spec nu dai ban la codati? aia cu speed? nu dai votremap? Macar nu mai vorbi... Energy a lasat sv cui nu trebuie? Hah  , ba....admini aia vechi pe care-i stii si tu au plecat ma... au treburi , familii...acum tu nu intelegi ca pe serverele de zombie...astea de fun joaca minori.... restu' n-au timp... daca ai fi tu doar on pe sv ce ai face?? ooo stai nimic..ca mereu dormi spec. ;) macar taci...

cat despre knife blink nu zice nimeni ca nui voie sa-l iei dar nu in abuz , admine bun.

Posted

Odata ce abuzezi de knife terorizezi pe toata lumea si mai si dai retry pt asta iti meriti ban-ul cat despre cearta dintre voi Okapi te rog frumos sa iti controlezi vorbele pana sa vi tu inapoi noi cu adminii astea am facut o treaba foarte buna si alaturi de ei merge serverul, odata ce merge si e totul bine inseamna ca isi fac bine datoria, cat despre cazul tau am stat si eu pe sv zilele trecute si am vazut cum adminezi tu, stand spec si cam atat. Iar restul adminilor si pe voi va rog tot frumos sa nu va mai luati la garță, ignorati. E cel mai bine. Asa ca legat de reclamatie, terorizarea cu knife-retry nu e permisa. T.c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...