Andrei.Demons Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 MODEL:Nick:Andrei.DemonsContat(E-mail/gmail/fb):Andrei.ichimDetinator Steam:NuIntervalul de timp in care stai pe server:5 oreVarsta(minim15):16Primele 5 cifre din CNP:20711Motiv pentru care doriti admin:Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):Inca nu am toate orele am vro 15 dar promit ca le voi face Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Da voi ajuta Cum ai aflat de noi? :Va stiu de foarte mult pentru ca ador servere-le voastre .Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?:Da Poti sa votezi serverul ?:Da pot www.ilegalezone.ro Regulament FAQ:ilegale zoneCunostinte amx/cvar(1-100%):78%100
PtB-ul Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Contra activitate slaba + regulament FAQ gresit! +Nu cred ca tu ai 16 -Motiv cererea pe care ai facut-o
jusTice Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 Datorita faptului ca server nou deabea a fost adaugat la gametracker, orele jucate si mai ales zilele jucate is putine. nu din cauza voastra, ci din cauza ca tarziu a fost serverul adaugata, tin sa va rog sa reveniti cu o noua cerere peste 2 saptamani , cand se va putea vedea mult mai bine activitatea zilnica! va multumesc. Alte cerei de helper facute mai repede de 2 saptamani vor fii automat inchise! Because the new server was added recently to gametracker, daily activity cannot be tracked for manny days. So please come back with a new request in 2 weeks, when the daily activity can be seen for several days. Thank you! Other request earlier than 2 weeks will be automaticaly closed! :RESPINS: T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.