Dumytrel Posted August 24, 2018 Report Posted August 24, 2018 Nick: DumytrelContat(E-mail/gmail/fb):https://www.facebook.com/gheorghe.dumytrelDetinator Steam: Da Intervalul de timp in care stai pe server: 4-5 ore si mai mult depinde de timp Varsta(minim15): 14Primele 5 cifre din CNP: Trebuie sa l facMotiv pentru care doriti admin: Imi place serverul si sa ajut cu ce pot jucatoriiOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Nu pot sa pun link pentru ca nu arataPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Cred ca daCum ai aflat de noi? : Stiu de mult serverul ani buni (Am cautat pe gametracker si era cel mai popular)Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: DaPoti sa votezi serverul ?: DaRegulament FAQ: Voi respecta regulile IGZCunostinte amx/cvar(1-100%): 85 %
spoon3r Posted August 24, 2018 Report Posted August 24, 2018 CONTRA!!! 1.Nu respecți varsta si 2 nu avem link pentru a verifica orele(intri pe gametracker.rs si acolo găsești orele)
jusTice Posted August 24, 2018 Report Posted August 24, 2018 e doar helper e foarte activ, + din cate am vorbit cu el e baiat serios. chiar ma bucur ca a facut cererea :ACCEPTAT: T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.