Jump to content

Cerere unban ip

TronkyfTw^

Recommended Posts

Posted

Numele tau in Joc: Tronky
Numele Adminului care te-a banat: Okapi
Data si ora: 20.08.2018 , 19:30
Harta: conteaza ? nu mai stiu
Motivul pentru care ati primit ban: un jucatoru cu taguri si paranteze mlg sau ceva de genu se lua in gura cu mine si i-am zis sa taca si sa nu se mai bage in seama cu mine, si asta se trezeste sa imi dea ban 10 minute, am continuat sa intru pt ca am nvidia e9 anti-destroy si anti-ban, apoi m-a adaugat la banned list, cred ca pe ip. Asta are ceva cu mine si nu imi place, se crede mare admin pe server, dupa ce ca nu stie sa scrie corect mai e si tupeist.
Ip-ul tau pentru unban:  151.62.192.213

SteamID ul pentru unban: VALVE_0:4:1045327383
Dovada: Nu am dovezi, imi pare rau, am incercat sa fac dovezi, dar nu ma lasa cs nvidia, apas printscreen si cand incerc sa pun poza in paint ca sa ii dau save ca jpg imi da altceva.

Posted

Eu sunt Contra , pt ca o data ce nu ai dovezi cererea e egal cu 0 + ca joci cu cheaturi ,Nvidia E9 este full de cheaturi .

DARRRRRRRRRRRRRR , Vad ca Okapi nu a postat absolut nimic in banlist...

Posted

SteamID ul pentru unban: nu am 1.6 la steam  :))

Nu se refera la link-ul de la profilul tau pe steam.

SteamID este pe orice cs, indiferent ca e pe steam sau cu cu crack. Intri pe orice server de cs, scrii in consola "status" si iti arata steamid-ul tau. (niste numere)

Posted

Eu sunt Contra , pt ca o data ce nu ai dovezi cererea e egal cu 0 + ca joci cu cheaturi ,Nvidia E9 este full de cheaturi .

DARRRRRRRRRRRRRR , Vad ca Okapi nu a postat absolut nimic in banlist...

:)) :)) inainte sa comentezi aiurea mai documenteaza-te putin, ca nu e plin de cheat-uri :)) expertule cs, e un cs normal numai ca are nvidiaconnect sa te conectezi mai repede la servere si anti destroy, se misca mult mai bine. Cica joc cu cheat-uri :))

Edit: http://csnvidia.eu/counter-strike-nvidia-e9-se/ inainte sa vorbesti doar ca sa te aflii in treaba, documenteaza-te, ca eu sunt genu de persoana care imi place sa ma contrazic cand stiu ca e ca mine. :)

Posted

Mai bine sa iti ramana banul câteva zile sa te înveți minte.daca un admin iti da ban 10 min sau chiar si mai mult sau mai putin, respectă acel ban.pentru simplu fapt ca ai dat retry la ban deja nu respecți decizia lui, prin urmare poti lua ban permanent.si intelege ca daca nu poți pune dovezi pe degeaba postezi.trebuie să vedem ceva concret, nu doar vorbe.

Posted

Vai ce drastici sunteti voi ma, daca erai player normal crede-ma ca faceai mai urat ca mine, in fine nu mai conteaza, am reusit sa intru :)

Dati T.C ca nu mai fac topicuri pe forumul acesta.

Posted

Nu inteleg cum ai reusit tu sa intrii daca nimeni nu ti-a scos banul? Pentru asta avem sectiunea unban sa vedem daca ti se va scoate banul sau nu..in functie de zic si colegii in legatura cu atitudinea ta taran pe forum atat si pe server....ti s-a atras atentia de multe ori in legatura cu limbajul tau de cartier pe care noi nu il utilizam nici pe forum nici pe server...cat despre ban deocamdata ramane....iar motivul il stii prea bine chiar daca faci pe inteligentul !!!

Posted

Tronky nu cred ca ma cunoști sa imi spui mie ca daca eram player făceam așa. Cat timp am fost player aici si oriunde am mai jucat nu am primit ban pt simplu fapt ca imi vedeam de treaba mea. Bănuiesc că si tu daca ai face la fel nu ar mai fi nici-o problema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...