raul05 Posted July 19, 2018 Report Posted July 19, 2018 Nick: RaulContat(E-mail/gmail/fb):raul.marinescu@yahoo.comDetinator Steam: nuIntervalul de timp in care stai pe server: stiu ca nu am intrat de mult timp si nu am multe ore dar le voi face Varsta(minim15): 27Primele 5 cifre din CNP: 19008Motiv pentru care doriti admin: Sa ajut servarul Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): https://www.gametrac...ers/?query=Raul Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): daCum ai aflat de noi? : va stiu de ceva vreme prima data am aflat dupa net de acest servarEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: daPoti sa votezi serverul ?: daRegulament FAQ: "voi respecta regulile IGZ"Cunostinte amx/cvar(1-100%): 70%
asharnadeem Posted July 20, 2018 Report Posted July 20, 2018 CONTRA!!!! :CONTRA: electric you are not admin in server and you are not suppose to say pro or contra. warn
zax. Posted July 20, 2018 Report Posted July 20, 2018 De curios,cate cereri faci? Ai una pe 10 iulie care nu ai primit raspuns si ai mai facut astea 2 ieri,de ce?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.