W!sKy Posted July 7, 2018 Report Posted July 7, 2018 Numele tau pe server: W!sKyNumele Adminului reclamat: spoon3rData si ora:21_00Motivul reclamatie: mi-a dat ban pentru ca l-am jicnit deoarece la cat de bun este da cu bila(de la Tesla) si nu atacanțiDovada : https://ibb.co/jRqq98 P.S din cate stiu eu si chiar asa este , pentru jicnire se da gag(doar pentru asta a fost creata comanda) nu dai tu ban ca esti spoon3r si nu respecti regulamentul .Apropo baiatu , citeste regulamentul din nou sau poate este pentru prima data cand il citesti ca esti total pe langa tot ceea ce face un admin ! uite citeste https://imgur.com/a/K5PdGDS poate inveti si tu ce este un admin si ce TREBUIE sa faca un admin. Tu esti dar un player care joaca dupa propriile reguli dar iti zic ceva baiete ,ai gresit comunitatea ;) !
Ionut.p Posted July 7, 2018 Report Posted July 7, 2018 woff...chestia depinde cat de mare e limbaju' si referintala limbaj d-ala de crapa borcanu' ban!la limbaj mai mic , gag!c-am asa ar curge
spoon3r Posted July 7, 2018 Report Posted July 7, 2018 Auzi pustiu nu imi spui tu mie morții matii ca nu ne tragem de șireturi.zi mersi ca ti-am dat doar 30 de minute. Si da am dat cu bila dar nu aveam loc sa atac..tipic pentru voi sa găsiți orice împotriva adminilor
jusTice Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Spon3r, ai vreo dovada ca te-a injurat de mama? ieri ai scapat, deoarece ai pus dovezile , dar azi ma faci sa cred ca nu cunosti comanda gag. Nu ma faceti sa incep sa intru cu allt nume pe server sa verific cum va faceti de cap, ca se lasa cu remove. Orice comanda de ban ar fii bine sa puneti in banlist cu dovada de ce jucatoru respectiv primeste acel ban. indiferent ca este vorba de ban 10 min sau permanent Stiu ca unii jucatori sar calu si nu se pot astampara fara a nu injura, dar tineti minte, sunteti admini, nu CALAI ;) De data asta avertisment, next se lasa cu suspend (daca nu postati in banlist) T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.