W!sKy Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Nick: W!sKyContat(E-mail/gmail/fb):alexradu436@gmail.comDetinator Steam:nuIntervalul de timp in care stai pe server: dimineata si searaVarsta(minim15): 17Primele 5 cifre din CNP: 50102Motiv pentru care doriti admin: de multe ori cand intru nu sunt admini online sau unii sunt doar ca nu vor sa dea respawn si sa se ocupe de server deoarece sunt ocupati cu fragurile (as putea sa dau nume dar nu o fac )Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): destulehttp://www.gametracker.rs/player/93.119.24.134:27015/W%2521sKy/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): nu promit nimicCum ai aflat de noi? : din intamplareEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: daPoti sa votezi serverul ?: daRegulament FAQ: "voi respecta regulile IGZ"Cunostinte amx/cvar(1-100%) : 100 ( am mai fost admin pe server le stiu )
dezzNR1 Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 La faza ca nu dau admini respawn.. gresesti singuri care suntem pe sv sa dam respawn mereu.. suntem eu si sasuke.... dar poate nu vedem fix cand cereti voi respawn.... si nu este vorba de fraguri...dar ai un pro ca te stiu si ai fost admin bun si ai activitatea corecta sper sa iei adminDDD
Narcis* Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Se pleaca dela helper ,ca asa puteam sa fac si eu cerere admin ,deci :CONTRA:
○○○Sasuke○○○ Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Contra nu stiu unde ai vazut tu admin sa nu dea respawn si suntem mai toata ziua on
W!sKy Posted July 4, 2018 Author Report Posted July 4, 2018 Am spus cumva de tine Sasuke sau de dezz? Voi va faceti treaba bine dar nu sunteti non-stop pe server sa vedeti cum stau lucrurile! Am spus acele vorbe pe baza unor motive ,nu că mi-a venit mie ,asa, sa spun de admini ca nu-si fac treaba ,ci pur si simplu ma dispera cand fac spam in chat si ii cer să-mi dea respawn (nici nu-mi răspunde dar are timp sa scrie "next mod").Trebuie neaparat sa-i "amenint" cu demo pentru a-mi da respawn si sa le amintesc ca sunt admini si au unele rsponsabilitati ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.