Jump to content

Cerere Helper zax.

zax.

Recommended Posts

Posted

Nick: zax.
Contat(E-mail/gmail/fb): london.mfx@yahoo.com
Detinator Steam: Da, 
https://steamcommunity.com/id/zaxxyax69
Intervalul de timp in care stai pe server: Pai toata noapte in general si pe zi 4-6 ore sau mai bine,in 3 zile de cand am luat css pe steam am facut 38 ore deci e ceva.
Varsta(minim15): 19 fac 20 in martie.
Primele 5 cifre din CNP:  19903
Motiv pentru care doriti admin: Am observat de cand am revenit ca se injura extrem de mult mai ales pe timp de noapte + se face block ca la usa cortului.
Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): 
https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=zax
Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Presupun ca da.

Cum ai aflat de noi? : Eu sunt aici din 2013 pe timpul cand jucam cu ExTaZzy [;x] cu Razvan lucario si julya si etc si acum m-am decis sa revin.

Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: Eu folosesc discord/skype dar daca e necesar o sa il instalez.
Poti sa votezi serverul ?: Da.

Regulament FAQ: Will respect the rules.

Cunostinte amx/cvar(1-100%): 85-90% caci nu am mai jucat de ce va vreme 1.6.

Posted

In astea 4 zile de cand am inceput sa joc pe tine nici nu te-m vazut pe server,doar pe spoon3r,gandeste in 3 zile jumatate am facut 43 ore,in fine asa mentalitate.

Posted

WTF ... dc sunteti atat de ranchinosi?? haideti sa ne uitam la restul adminilor in ultimele 4 zile au activitatea lui ? +ca nu l am vazut sa abuzeze , sa injure... EU ITI DAU UN MARE PRO

daca nu vei lua admin azi sper sa mai faci activitate si sa revii cu o alta cerere peste 7 zile :DD

Posted

Stai linistit ca,chiar daca iau respins o sa revin cu alta cerere,lasa-i sa vorbeasca de activitate dar ei nici nu au fost pe server,in 3 zile jumatte sa faci 43 de ore,eu zic ca e ceva,tinand cont ca 3 zile = 72 ore.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...