zax. Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 Nick: zax.Contat(E-mail/gmail/fb): london.mfx@yahoo.comDetinator Steam: Da, https://steamcommunity.com/id/zaxxyax69Intervalul de timp in care stai pe server: Pai toata noapte in general si pe zi 4-6 ore sau mai bine,in 3 zile de cand am luat css pe steam am facut 38 ore deci e ceva.Varsta(minim15): 19 fac 20 in martie.Primele 5 cifre din CNP: 19903Motiv pentru care doriti admin: Am observat de cand am revenit ca se injura extrem de mult mai ales pe timp de noapte + se face block ca la usa cortului.Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=zaxPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): Presupun ca da.Cum ai aflat de noi? : Eu sunt aici din 2013 pe timpul cand jucam cu ExTaZzy [;x] cu Razvan lucario si julya si etc si acum m-am decis sa revin.Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: Eu folosesc discord/skype dar daca e necesar o sa il instalez.Poti sa votezi serverul ?: Da.Regulament FAQ: Will respect the rules.Cunostinte amx/cvar(1-100%): 85-90% caci nu am mai jucat de ce va vreme 1.6.
zax. Posted June 30, 2018 Author Report Posted June 30, 2018 Daca tu spui,nu cred ca stai tu si noaptea si ziua :) btw ms.
zax. Posted June 30, 2018 Author Report Posted June 30, 2018 In astea 4 zile de cand am inceput sa joc pe tine nici nu te-m vazut pe server,doar pe spoon3r,gandeste in 3 zile jumatate am facut 43 ore,in fine asa mentalitate.
zax. Posted June 30, 2018 Author Report Posted June 30, 2018 Jur ca ma minutati cand spuneti asa aberatii ca nu-s activ =))
dezzNR1 Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 WTF ... dc sunteti atat de ranchinosi?? haideti sa ne uitam la restul adminilor in ultimele 4 zile au activitatea lui ? +ca nu l am vazut sa abuzeze , sa injure... EU ITI DAU UN MARE PRO daca nu vei lua admin azi sper sa mai faci activitate si sa revii cu o alta cerere peste 7 zile :DD
zax. Posted July 1, 2018 Author Report Posted July 1, 2018 Stai linistit ca,chiar daca iau respins o sa revin cu alta cerere,lasa-i sa vorbeasca de activitate dar ei nici nu au fost pe server,in 3 zile jumatte sa faci 43 de ore,eu zic ca e ceva,tinand cont ca 3 zile = 72 ore.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.