dezzNR1 Posted June 24, 2018 Report Posted June 24, 2018 Numele tau pe server: dezzNR1Numele Adminului reclamat: MalboroData si ora: 22:20 6/24/2018Motivul reclamatie: Asa ,avand in vedere ca mai are cateva reclamatii , acest "admin".. sa incep direct .. eram pe zm_defense si incepu runda frumos, primul zm un player obijnuit si restul playerilor chinuinduse sa se duca sus adica chinuinduse? pai domnul malboro avand admin le facea block asa ca am actionat cu un slay chiar daca nu sunt permise comenzile intre admini.. 2 3 runde mai tarziu W!sky imi cere mod i dau mod la baiat asa si domnul malboro imi zice pe chat-ul adminilor : "slap with 1231231231231231" si eu am zis nu stiu , nu stiam la ce se refera, el imi zice "yes or no" asa eu zic nu " ajunge wisky de i omoara pe toti asa si eu am fost putin afk pe block 2 3 secunde ceva de genu nu stiu ce faceam ma uitam pe steam asa si domnul admin "Malboro" i a dat slap lui wisky sa faca el bani , nu observam dar el cu vsk+Clip eu cu red trageam in el de vreo 20 sec si nu murea.. cand ma uit in consola el i a dat slap sa faca bani , atunci iara am actionat cu un kick si slay la wisky (subliniez ca wisky nu are nici o vina" de aceasta data nu propun advertisment , suspend ... direct remove.... atat am avut de zis :D:DDDovada: https://imgur.com/a/GwNwjk5
Guest D I Posted June 24, 2018 Report Posted June 24, 2018 Hm...what we have here >.> He slap minus negative damage which mean he added to boss a large "HP",and making moneys by shooting.It is abuse with admin power,otherwise it is little cheat. :PRO:
Dark Soul Posted June 24, 2018 Report Posted June 24, 2018 Deci cel mai bine ii dădeau slap-ulri la faza cu Block... Asa cu slay... Nu știu ce sa zic... Comenzile pe alți admini sunt interzise... E regula de aur cum s.ar spune...
jusTice Posted June 24, 2018 Report Posted June 24, 2018 In cel mai rau caz , ii se face reclamatie adminului respectiv, dar nu se aplica comenzi pe alt admin , pt ca acest lucru e fraged, si nu se stie niciodata care admin o ia razna si incepe sa va banzeze, doar pt ca ati dat slay sau kick.... orice ar fiii, abuz, reclamatie. Malboro nu are ce cauta cu grad pe acest server, ok e jucator fidel, ii sa dat o sansa, a mai avut scapari, a fost iertat, dar e nesimtire, fata de jucatori + tot ce vrea ca el sa faca rau altora si el sa faca killuri, nu avem nevoie de asa ceva pe server, nici ca jucator, dar nicidecum ca admin. Malboro - remove cat despre tine, nu stiu cat de bine ai citit regulamentu, dar o zic pt ultima data "comanda aplicata pe un alt admin este strict interzisa" dezzNR1 - suspend 3 zile T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.