dezzNR1 Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 Numele tau pe server: dezzNR1Numele Adminului reclamat: FBI74Data si ora: 11:40 6/23/2018Motivul reclamatie " Avand in vedere 2 lucruri , are acces la respawn , si a donat.. asa daca a donat nu trebui sa vina pe server doar sa se joaca cel putin sa isi fac si putin treaba ca ionci era afk, propun un down la grad chiar daca a donat pe o perioada mai mica.. acum am reusit sa fac pozzele doar cu cativa care erau morti si nu au dat retry mai erau din runda 2 3 minute, dar nu m am gandit sa le fac pentru ca i am scris pe u@ dar cand am vazut ca ma ia peste picior si ca se juca, m am pus spec , ceea ce a facut si el, si se facea afk (probabil poate chiar a fost afk al spec) dar nu conteaza , am reusit sa fac cateva poze si nu cu multi care asteptau la respawn.... Acum depinde de voi oameni buni , pentru ca nici nu prea mai avem admini online cum erau inainte avem cativa si sa nu i pierdem si pe aceea :D cu drag dezzzzzzzzzzzzDovada: https://imgur.com/a/lLzT8ZG
Ionut.p Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 Nu as zice ca reclamatia e inutile sau chiar buna , insa... Noi adminii trebuie sa ne lasam jocul nostru deoparte si sa ajutam playeri ... cand dam un mod... nu ne dam doar noua... unii ba chiar la asta se bazeaza sa fie iei mod ... insa faza e ca trebuie sa tinem jucatorii in ritm si sa aibe chef de joc ...respawn non-stop , le mai dam si lor un mod ca nu strica nimic .... Mai sunt cazuri ca daca intra unu in lm la un admin ceva direct slay..Chestie e ca jucatorii trebuie tinuti in ritm , si trebuie sa-i ajutam si pe iei nu numai pe noi cu moduri si dam slay la playeri doar ca sa le luam jetpack-ul.. ;) cat despre reclamatie , pro un mic avertisment.
Dark Soul Posted June 24, 2018 Report Posted June 24, 2018 Nici un admin care a cumpărat nu este obligat sa dea respawn.atâta timp cât nu abuzează nu pot sa am așteptări o data ce a plătit pentru ceva, în schimb da am pretenția de la cei care o au gratis. T. C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.