○○○Sasuke○○○ Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Nick: SasukeContat(E-mail/gmail/fb): dobrescumarius12@gmail.comDetinator Steam: da Intervalul de timp in care stai pe server: 3-4 ore pe zi noapteVarsta(minim15): 24 Primele 5 cifre din CNP:19312Motiv pentru care doriti admin: Am mai fost admin, dar din prostia mea am avut remove :) o sa fie altfel acum promit :)o sa incerc sa ajut cat de mult pot multumescOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): https://www.gametracker.com/player/sasuke/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): daCum ai aflat de noi? : De la vechiul admin FlorinEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: da folosescPoti sa votezi serverul ?: da Regulament FAQ: ''voi respecta regulile IGZ"Cunostinte amx/cvar(1-100%):100% !!! Fiecare Helper/Admin trebuie sa intre pe TeamSpeak3 la fiecare sedinta !!! In caz contrar Remove !!!Votul este OBLIGATORIUTeamSpeak 3 OBLIGATORIULa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !!Pentru a fi acceptat trebuie:-Sa creati o cerere corespunzator cerintelor.-Sa fiti cunoscut pe server , sa aveti o reputatie buna.-Sa acumulati pareri PRO din partea adminilor-Sa donati.-Sa aveti rabdare, sa asteptati raspunsul.-Sa completati minim 15 raspunsuri corecte la test.Daca cererea este respinsa , puteti face alta cerere dupa 7 zile (Data inchiderii topicului+7zile).Raspuns la cerere ofera unul dintre detinatorii zombie.ilegalZone.comCITITI REGULAMENTUL!DACA NU-L CITITI CERERE SE ANULEAZA SI VA TREBUI SA MAI ASTEPTATI 7 ZILE PENTRU A FACE O CERERE NOUA!!
spoon3r Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 CONTRA! In primul rand faci cerere de helper si nu de admin, in al doilea rand nu ai activitate( si daca stai ca spectator sa sti nu vei primi grad)
Iuliana Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 CONTRA! In primul rand faci cerere de helper si nu de admin, in al doilea rand nu ai activitate( si daca stai ca spectator sa sti nu vei primi grad)ai vreo dovada ca sta numai spec ca eu il vedeam ca juca !
spoon3r Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Ia uitate pe gametracker la timpul de joc si la scor.sa imi spui daca vezi vreo diferență
Iuliana Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Ia uitate pe gametracker la timpul de joc si la scor.sa imi spui daca vezi vreo diferențăda......... diferenta.
○○○Sasuke○○○ Posted May 8, 2018 Author Report Posted May 8, 2018 t/c va rog am gasit unde era recrutrarea de admini .
v i b e Posted May 23, 2018 Report Posted May 23, 2018 Contra baiat nepoliticos . Domnisoara Iuliana.. dvs nu aveti grad.. va rog sa nu va da-ti cu parerea. Multumesc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.