BalaCi Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Nick:B4laCiContat(Email/gmail/fb):dinu.mihalyi@gmail.comDetinator Steam:ON:SOFER DE TIRIntervalul de timp in care stai pe server:în general după ora 14:00 deoarece atunci ies de la liceu, dar în prezent am vacanță si intru când apuc.Varsta(minim 15):Am 16 aniPrimele 5 cifre din CNP:50211Motiv pentru care doriti admin:Deoarece vreau să dau o mână de ajutor acestui server.Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.134:27015/top_players/?query=b4laciCunostinte amx/cvar(1-100%):80÷ şi nu exagerez de loc, când am fost admin pentru prima data am stat ca orice nob care se respectă am învatat toate comenzile si restul am prins pe parcurs.Puteti Ajuta La plata Serverului si a Dropurilor (Da/Nu): Desigur.Cum ai aflat de noi? :Am aflat acum 2 ani de la un prieten.Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?:Normal, utilizez ts3 des.Poti sa votezi serverul ?:Da.Regulament FAQ:"Voi respecta regulile IGZ"Ştiu că am primit slot recent, dar nu scrie nicăieri că dacă ai primit slot recent trebuie să astepti pentru helper.Sper să-mi acordati o şansă, doar una vă cer!
Cristi Posted March 29, 2018 Report Posted March 29, 2018 :Pro:Esti activ dar vreau sa te vad si mai activ.
Guest D I Posted March 30, 2018 Report Posted March 30, 2018 You really doing rapid,you welcome :PRO:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.