Coca-Cola Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 Nick:C0cA-C0laContat(E-mail/gmail/fb):Adrian@gmail.comDetinator Steam:N-amIntervalul de timp in care stai pe server:5-4 ore Varsta(minim15):13Primele 5 cifre din CNP:nul stiuMotiv pentru care doriti admin:sa ajut comunitate si sa ajut playeriOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/player/C0cA-C0la/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu):nuCum ai aflat de noi? :de la svEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?:nu pt ca nu stiu ce e alaPoti sa votezi serverul ?:daRegulament FAQ:respect sfat IlegalzoneCunostinte amx/cvar(1-100%):85% ps:daca imi aceptati cererea nu o sa pot sa fiu activ pe sv,dar o sa stau pe forum pe telefon
Guest D I Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 Hm.....maybe you are young,but I don't care with that,everything depend to brains,not always age. Sigh...okay so you wanna be req helper,well atleast try be active in zombie server 1hour every per day,this time I say nothing,because I wanna you know more knowledge about amx commands,well...if you pass,then please do not break helper rules.GL.
Cristi Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 :CONTRA: fara suparare...1.Nu ai varstra2.Daca nu poti sa fi activ momentan cum o sa poti sa ajuti serverul3.Mai bine asteptai si iti rezolvai probema si sa fi activ4.Cum adica nu sti ce e team speak 3 Uitate in regulament - TeamSpeak3 este obligatoriu
Coca-Cola Posted March 9, 2018 Author Report Posted March 9, 2018 inteleg ca dati contra dar mi sa sticat pcul cand o sa se faca o sa fiu activ !
BuliNa27 Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 chiar nu stiti citii ???? sau vreti sa desenam ??
jusTice Posted March 10, 2018 Report Posted March 10, 2018 :RESPINS: Nu indepinesti criteriile necesare. T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.