Ionut.p Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Nick svr: IonutGrad : PlatinumPerioada: Permanenta , din pacate.Motivul: Drumul meu in acest forum/server s-a incheiat aici , din pacate.Aici am cunoscut niste oameni super tari care m-au ajutat si m-au invatat multe si de aceia eu ii respect extrem de mult!Acum am o vorba la fiecare in parte , nu e de nici rau dar nici de bine eu zic tot ce este sincer si tot ce am avut pentru acea persoana justice-Man,Iti multumesc pentru tot ajutorul oferit in acest timp si pentru ca ai crezut in mine in continuare iti urez multa bafta si sanatate,RESPECT! :ps : 'morcovaru' :))) Dark Soul-Katt de la tine vreau sa-mi cer scuze dar si in acelasi timp sa-ti multumesc pentru ca tu m-ai ajutat mereu insa eu.... nu am facut nimic bun , tu te-ai 'riscat' sa zic asa pentru mine ceea ce eu respect foarte multa asta! in continuare iti multa sanatate si multa bafta! RESPECT! vibe-Man , niciodata nu am sa te uit , mereu cu tine discutam chestii interesante,cu tine glumeam despre anumite chestii tu mai inteles in unele momente iti urez multa sanatate vibe , si multa bafta! RESPECT! Drake-Un om nemaipomenit ,frate iti multumesc pentru tot sprijinul si pentru tot ajutorul oferit pe server/forum! Multa sanatate si noroc Drake,RESPECT! KeNNyS-Tu mereu vei ramane fratele meu ,man , multa sanatate si noroc!RESPECT! Va multumesc tuturor pentru ca ma-ti acceptat aici ca admin!Va urez tuturor multa bafta si sanatate! Indiferent ca suntem rivali s-au prieteni !Imi veti lipsi enorm ;) Cu stima ( FaBy) ps: vreau s-a raman cu gradul de veteran , daca se poate.
Super-Man Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 good bye my frend and tak you self if you com again i recpeta to you man bye bye ... ^#(^ m/ :(( :X :ymapplause: :-h
Translucent Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Well, I don't know you at all, I don't think you are an old player because I also don't know you from the past, I just saw you in the server 1 minute since I started playing and that's all. But since you got ADMIN then you were active, so, FAREWELL.
Eq_KeNNyS Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 :( de ce man?, cu cine mai rad? cu cine mai fac glume ? cu cine mai pot cladi o prietenie ca a noastra ?...... cu toate astea iti urez mult noroc in continuare, si multa multa berica ;) pacat de sora-ta :)) iti urez inca o data multa bafta, si sa lasi filmele deocheate de o parte, si sa iti faci o prietena, sa te desparti de mana dreapta :)) (glm) Mult noroc!.
Randy sama Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 Bafta bro,sper ca te vei intoarce! RESPECT!
Guest D I Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 :)) ...you can write book of story...Farewell ;).
Wiz Khalifa.. Posted March 10, 2018 Report Posted March 10, 2018 Succes! Tinem legatura pe facebook ;)
ionci Posted March 10, 2018 Report Posted March 10, 2018 MULTA BAFTA FABYY CE SA ZIC PACAT CA TE RETRAGI SINCER!!!
SuperioR Posted March 11, 2018 Report Posted March 11, 2018 Te retragi acum, si vii peste 1-2 luni inapoi. :))
Ionut.p Posted March 11, 2018 Author Report Posted March 11, 2018 Te retragi acum, si vii peste 1-2 luni inapoi. :))N-ai treaba :)))
BuliNa27 Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 La fel ca multi altii ' ... te retragi dar tot aici esti ... vreti sa vedeti cine jeleste dupa voi cred ca altfel nu-mi explic :)) :ymapplause:
flav1an Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Toate cele bune in ceea ce-ti doresti sa faci pe viitor,Despre oameni si gurile rele i-ai la cuc cand te supara sau o incearca aiurea,[soapta].
sTk Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 Frate îmi pare rău că te-ai retras... Erai de treabă!!Respect faby !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.