Jump to content

Retragere Paladin

Ionut.p

Recommended Posts

Posted

Nick svr: Ionut
Grad : Platinum
Perioada: Permanenta , din pacate.
Motivul: Drumul meu in acest forum/server s-a incheiat aici , din pacate.

Aici am cunoscut niste oameni super tari care m-au ajutat si m-au invatat multe si de aceia eu ii respect extrem de mult!Acum am o vorba la fiecare in parte , nu e de nici rau dar nici de bine eu zic tot ce este sincer si tot ce am avut pentru acea persoana

justice-Man,Iti multumesc pentru tot ajutorul oferit in acest timp si pentru ca ai crezut in mine in continuare iti urez multa bafta si sanatate,RESPECT! 

:ps : 'morcovaru' :)))

Dark Soul-Katt de la tine vreau sa-mi cer scuze dar  si in acelasi timp sa-ti multumesc pentru ca tu m-ai ajutat mereu insa eu.... nu am facut nimic bun , tu te-ai 'riscat' sa zic asa pentru mine ceea ce eu respect foarte multa asta! in continuare iti multa sanatate si multa bafta! RESPECT!

vibe-Man , niciodata nu am sa te uit , mereu cu tine discutam chestii interesante,cu tine glumeam despre anumite chestii tu mai inteles in unele momente iti urez multa sanatate vibe , si multa bafta! RESPECT! 

Drake-Un om nemaipomenit ,frate iti multumesc pentru tot sprijinul si pentru tot ajutorul oferit pe server/forum! Multa sanatate si noroc Drake,RESPECT!

KeNNyS-Tu mereu vei ramane fratele meu ,man , multa sanatate si noroc!RESPECT!

Va multumesc tuturor pentru ca ma-ti acceptat aici ca admin!

Va urez tuturor multa bafta si sanatate! Indiferent ca suntem rivali s-au prieteni !

Imi veti lipsi enorm ;) 

Cu stima ( FaBy) 

ps: vreau s-a raman cu gradul de veteran , daca se poate.

Posted

Well, I don't know you at all, I don't think you are an old player because I also don't know you from the past, I just saw you in the server 1 minute since I started playing and that's all. But since you got ADMIN then you were active, so, FAREWELL.

Posted

:(   de ce man?, cu cine mai rad? cu cine mai fac glume ? cu cine mai pot cladi o prietenie ca a noastra ?...... cu toate astea iti urez mult noroc in continuare, si multa multa berica ;)

pacat de sora-ta :))

iti urez inca o data multa bafta, si sa lasi filmele deocheate de o parte, si sa iti faci o prietena, sa te desparti de mana dreapta :)) (glm) 

Mult noroc!.

Posted

:)) ...you can write book of story...Farewell ;).

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...