Nigga99 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Numele tau pe server: Nigga99Numele Adminului reclamat: Stk cat si bogdan.Data si ora:22.02.2018 ora 14:30Motivul reclamatie: Stk imi cerea vsk-ul cumparat de mine, crezand ca e a lui ( cu toate astea chit ca era a lui, era la alegerea mea daca il inapoiez sau nu), eu i-am spus ca e trist, acesta continuand sa imi zica ca poate vreau sa raman fara vip ... amenintari de astea. Bogdan mi-a zis ca poate vreau sa zbor de pe server , iar aici nu am inteles? De ce mi-a zis asta si de ce mi-a dat gag 5 minute. Abuzeaza prea mult astia doi, sa isi vada de jocul lor.. mai sunte-ti si admini, asa da-ti exemplu voi mai departe la playeri.. Sunte-ti voi "smecheri".Dovada: https://imgur.com/a/xxLGY
Borodoi Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 tu ai uitat cand injurai si primeai gag si dadeai retry tu cu stk va certati si ti-am dat gag cu motivul taci
Nigga99 Posted February 22, 2018 Author Report Posted February 22, 2018 Ce legatura are ce faceam acum 10 ani cu prezentul?! Ai intervenit foarte inutil, iar cu "poate te zbor de pe server" ,ce legatura are, ce te-a deranjat asa tare ca ii explicam lui stk ca nu e arma lui ? ala e motiv de gag? Daca era asa simplu cum zici tu , crezi ca mai faceam reclamatie? Nu mai iti da atata autoritate (abuziva si nepotrivita) fi corect.
Ionut.p Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 doamne...e doar un joc.... plangeti dupa un vsk? Ma gandesc ce faceti daca va pierdeti telefonu' , Sunati la Trump?
panda1 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Parerea mea , doar advertisment... Nu tin cu nimeni dar , 1.nu e regula ca sa iti inapoieze cineva arma ,incat sa il ameninti sau chiar sa exerciti o comanda pe el , daca ai pierdut-o sa fi sanatos , daca vrea sa ti-o dea , ok , daca nu , c est la vie ..2.bogdane , reply-ul tau cu injuratul lui nigga, nu credca a injurat pe moment atunci , pentru ca i ai fi dat gag/ban , si nu si-ar fi avut rost reclamatia..
Guest sTk Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Asta spuneam joe... dupa i-am dat inf he si s-a ofticat deasta.. bogdan i-a dat gag ca sa taca.. eu nu ma inplic in asta. nu am executat nici o comanda am dat cu bmb inf. nici nu l-am amenenintat. + ca asa sunt copii spun ca "ai reclamatie" si pentru ce ? ca tot ei sar in gura ca am dat cu bmb inf? pai apoi asa schimbam foaia la orice greseala se va lua masura, chiar daca sunt eu o sa dau ss la un copil sa imi faca reclamatie gata. am avuns de rasu copiilor? =) =)? Cred eu dupa parerea mea acest "copil" sau "adult" daca este sa asi vada de jocu-l lui nu sa ma jigneasca pe mine.
jusTice Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 De cand si pana cand daca eu ca admin mor si pierd vsk-ul , jucatorul care mi-l ia trebuie sa mi-l inapoieze? daca ai fost BUT si ai murit.....aia nu vezi? inavata sa joci, nu ca esti admin si tu ai grad , ca acel grad ti se ia si ramai un nimeni + te mai faci si de rusine ca ce admin de rahat esti. ma scarbiti deja. si mai veniti sa vorbiti cu mine daca meritati.... ce? poate remove nu up. Supspend 5 zile STk dar si bogdan pt ca deocamdata esti in proba si s-ar putea sa "zbori" tu mai repede T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.