Jump to content

Reclamatie

Nigga99

Recommended Posts

Posted

Numele tau pe server: Nigga99

Numele Adminului reclamat: Stk cat si bogdan.
Data si ora:22.02.2018 ora 14:30
Motivul reclamatie: Stk imi cerea vsk-ul cumparat de mine, crezand ca e a lui ( cu toate astea chit ca era a lui, era la alegerea mea daca il inapoiez sau nu), eu i-am spus ca e trist, acesta continuand sa imi zica ca poate vreau sa raman fara vip ... amenintari de astea. 
Bogdan mi-a zis ca poate vreau sa zbor de pe server , iar aici nu am inteles? De ce mi-a zis asta si de ce mi-a dat gag 5 minute. 
Abuzeaza prea mult astia doi, sa isi vada de jocul lor.. mai sunte-ti si admini, asa da-ti exemplu voi mai departe la playeri.. Sunte-ti voi "smecheri".

Dovada: 
https://imgur.com/a/xxLGY

Posted

Ce legatura are ce faceam acum 10 ani cu prezentul?! 
Ai intervenit foarte inutil, iar cu "poate te zbor de pe server" ,ce legatura are, ce te-a deranjat asa tare ca ii explicam lui stk ca nu e arma lui ? ala e motiv de gag? 
Daca era asa simplu cum zici tu , crezi ca mai faceam reclamatie? Nu mai iti da atata autoritate (abuziva si nepotrivita) fi corect. 

Posted

Parerea mea , doar advertisment...

Nu tin cu nimeni dar , 

1.nu e regula ca sa iti inapoieze cineva arma ,incat sa il ameninti sau chiar sa exerciti o comanda pe el ,  daca ai pierdut-o sa fi sanatos , daca vrea sa ti-o dea , ok , daca nu , c est la vie ..

2.bogdane , reply-ul tau cu injuratul lui nigga, nu credca a injurat pe moment atunci , pentru ca i ai fi dat gag/ban , si nu si-ar fi avut rost reclamatia..

Posted

Asta spuneam joe... dupa i-am dat inf he si s-a ofticat deasta.. bogdan i-a dat gag ca sa taca.. eu nu ma inplic in asta. nu am executat nici o comanda am dat cu bmb inf. nici nu l-am amenenintat. + ca asa sunt copii spun ca "ai reclamatie" si pentru ce ? ca tot ei sar in gura ca am dat cu bmb inf? pai apoi asa schimbam foaia la orice greseala se va lua masura, chiar daca sunt eu o sa dau ss la un copil sa imi faca reclamatie gata. am avuns de rasu copiilor? =) =)? Cred eu dupa parerea mea acest "copil" sau "adult" daca este sa asi vada de jocu-l lui nu sa ma jigneasca pe mine.

Posted

De cand si pana cand daca eu ca admin mor si pierd vsk-ul , jucatorul care mi-l ia trebuie sa mi-l inapoieze?   daca ai fost  BUT si ai murit.....aia nu vezi? inavata sa joci, nu ca esti admin si tu ai grad , ca acel grad ti se ia si ramai un nimeni  + te mai faci si de rusine ca ce admin de rahat esti.

ma scarbiti deja.  si mai veniti sa vorbiti cu mine daca meritati....  ce?   poate remove  nu up. 

Supspend 5 zile   STk   dar si bogdan pt ca deocamdata esti in proba si s-ar putea sa "zbori" tu mai repede

T/C 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...