Jump to content

Reclamatie soapta

spoon3r

Recommended Posts

Posted

1. Pro ( am vrut si eu sa ii fac ) http://prntscr.com/igwznr 

2.Credca este a-3-a abatere asta , si ar fi culmea sa mearga iar faza cu " a dat unui player, nu in scop personal "..o data , de doua ori se mai intelege dar asa? ( plus ca este prieten de al lui acest "nexus" ) 

3.si limbajul lui de "mare sef " , care ia la misto playerii .. 

Posted

sunt idem la joe deoarece... este prea increzut...eu personal am aflat cine e soapta..

zice ca vipu e pentru slabani...iar el are bind lm free si cam asta e avantaju lui...daca ai lm free nu te mai ajuta vipu' cum zice el..

eu sunt pro pentru un avertisment. Asta a fost opinia mea ~ 

Posted

:PRO: i-am facut si nu sa luat o masura. era si Hades si "Domnul" Monkey D Luffy.

Posted

vad ca aceeasi cearta  e intre voi cum aveti ciuda pe careva imd faceti poze si reclamatie pt chesti mici... dar na ar merita un advertizment sa nu se mai comporte asa!!!

Posted

Avertisment!

In primul rand pt soapta vreau sa  il rog sa se abtina sa mai foloseasca comenzile zp in primele 2 runde, de si mai exista situatia cand jucatorii cer zm.

si in al doilea rand in legatura ca "vorbeste de sus"  mie nu mi se pare in poze.  da a zis sa mearga si sa faca reclamatie si sa taca.   Da probabil nu e prea frumos, si e jignitor jucatorului , dar nu ati putea face o reclamatie la coca cola?  nu pt ca nu e admin.... pt ca in poza lu joe se vede clar cum coca-cola  zice  ca  "nu ai voie" ....   din punctu meu de vedere e ca, sunt jucatori care se cred cu nasu pe sus mult mai tare decat un admin, si se intampla sa ii scoata din pepeni  incat  si anumiti admini coboara la acelas nivel.

- Este interzis sa ceri explicatii unui admin daca nu a folosit o comanda pe tine !

Asa ca soapta, decat sa te enervezi pe ei si sa incepi sa gresesti, mai bine le dai gag,  iar daca continua pe u@  ban macar 60 de minute sa inteleaga ca cine este admin si cine nu.   cine isi face treaba, si cine doar da din papagal.

T/C 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...