Jump to content

propunere zm / tesla

panda1

Recommended Posts

Posted

Salutare , e a-2-a propunere in legatura cu clasa de zombie ... foarte multi au devenit vip  , si nu stiu ce este ala fair-play , cand sunt zm anumite persoane, dau cu bila si se ascund, apoi iar trag si se ascund , etc ( recunosc si eu dadeam cu bila , dar dadeam cu bila apoi intram in laser ) , altii nu fac asta...deci propun sa se scoata tesla si sa se bage alta clasa de zm sau sa bage alte beneficii la cei cu vip( sa nu se simta inferiori pt donatie )  , dar tesla aia deja e enervanta folosita de anumiti copii de 7 ani , care nu stiu ce inseamna a juca fair play ... mi-ar placea zm tight (x2jump) ( joe) 

Posted

Di - Yes , to change tesla in tight zombie , or something else , or to change the rules something like "who hit with ball and dont attack slay "..

mr.paladino - nu prea poti da slay / ban , pt ca majoritatea au si grad , apoi te trezesti cu reclamatii gen " comanda executata pe un alt admin .. " 

Posted

Di - Yes , to change tesla in tight zombie , or something else , or to change the rules something like "who hit with ball and dont attack slay "..

mr.paladino - nu prea poti da slay / ban , pt ca majoritatea au si grad , apoi te trezesti cu reclamatii gen " comanda executata pe un alt admin .. " 

joe...lasa-i sa faca... 

Mai bine fa tu reclamatie aluia care joaca ca... 

Posted

Hm...let just "Energy" give vote what he think about it,I going say nothing.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...