Dark Soul Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 De azi 17.02.2018 numele pe care le avei pe server si pe forum nu vor mai fi schimbate decat dupa un an cel putin . Deoarece in ultimele luni am admini/jucatori care si-au schimbat de cel putin 5 ori numele . ASA CA DE AZI INCEPAND NIMENI NU VA PUTEA SA ISI SCHIMBE NUMELE DECAT DUPA UN AN CEL PUTIN ! FARA EXCEPTII! IAR NICK-UL DE PE FORUM O SA FIE ACELASI CU CEL DE PE SERVER !SI TAG-URILE SE PUN DOAR LA VETERANI !
Asas1n Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Eu o sa am numele Asas1n pe sv sau nu?si eu pot primi tag?
Dark Soul Posted February 17, 2018 Author Report Posted February 17, 2018 aSASIN POTI SA ITI ALEGI CE NUME SI TAG VREI ACUM DUPA CARE O SA RAMAI CU ELE 1 AN CEL PUTIN
VLAD Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Eu nu am schimbat numele niciodata :)) am preferat sa ma cunoasca cat mai multi =)) , am luat la cunostiinta
BeBe_xD Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Asa si eu tot cu numele asta joc de vro 3 -4 ani si nu il mai voi schibma si justice zici foarte bine cu change name toti sunt sa isi ... inschime numele Good Luck :)
Guest sTk Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Si eu ? Le pot avea ca inainte nu-i problema. Si tagu-l la fel.EDIT: Pai daca sunt adevâratu-l :D
Coca-Cola Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Salut as vrea sa am si eu tag pe sv tagu sa se numeasca Colo cine vrea sami puna ii dau parola si numele de pe sv !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.