Wiz Khalifa.. Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Nick svr: Wiz KhalifaGrad : HelperPerioada: pai zic eu ca permanenta...Motivul: Nu ma mai pot ocupa nicidecum de server...nici macar de cs sau PC...Pe server am sa mai joc,imi va placea in continuare dar am o perioada mai grea..asa ca decid sa ma retrag (daca s-ar putea totusi sa-mi ramana slot-ul) Aici am intalnit niste oameni foarte de treaba..si am sa-i mai intalnesc cand intru pe server ;) Mnah..imi pare rau dar in ultima vreme am activitate ff slaba si am decis ca e mai bine asa...
Ionut.p Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Frate .... imi pare rau ca ai luat decizia asta insa aia e ...Multa Bafta!! Si sper sa reviiRespect WiZ!ps; Ce mai face Mia? O mai doare ?
Guest D I Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Well then,I hope that person is import for you :) gl.
AppLLe Posted February 7, 2018 Report Posted February 7, 2018 Pe cine mai chem eu pe ts acum :/ Baftă
Wiz Khalifa.. Posted February 9, 2018 Author Report Posted February 9, 2018 Eh..mersi prieteni ❤ n-am zis ca ma las de cs :D am sa mai intru pe sv si ts dar cu gradu slot..imi pare rau dar deja am o gramada de saptamani fara activitate..ajung tarziu si de la scoala..si ma trezesc ff devreme.. (is navetist)daca doriți ținem legătura pe fb:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007088535483
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.