Sebysebastean Posted February 3, 2018 Report Posted February 3, 2018 Nick:SebyContat(E-mail/gmail/fb):sebysebasteaniosif666@yahoo.com/sebysebasteaniosif5@yahoo.comDetinator Steam:nu...Intervalul de timp in care stai pe server:2-4oreVarsta(minim15):16Primele 5 cifre din CNP:50212Motiv pentru care doriti admin:sa ajut serverul , ca uni nu se stiu juca si fac block inuura etc...Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/player/Seby/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu):deocamdata nu dar pe viitor da!Cum ai aflat de noi? :De pe internetEsti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?:Da! Deocamdata imi tot da crash nush de ce dar il rezolv cumva..Poti sa votezi serverul ?:DAAARegulament FAQ:voi respecta regulile IGZCunostinte amx/cvar(1-100%):amx_ban nick ,,timp" , "dovada" .. si restul
Guest sTk Posted February 3, 2018 Report Posted February 3, 2018 :PRO: ai activitatea destul de buna si nu te-am vazut cu un limbaj neadegvat pe server.
spoon3r Posted February 3, 2018 Report Posted February 3, 2018 CONTRA!!! In ultimile 30 de zile activitatea e minimă.
jusTice Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 cu o asemenea activitate nici nu stau la discutii. :RESPINS: revino cu o alta cerere dupa ce ai o activitate buna minim o luna intreaga T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.