panda1 Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 -propun un " update " la gag fratilor , sunt o multime de copii , care fac abuz de acel microfon si din cauza asta se face foarte mult lag pe server-atunci cand dai gag sa nu se mai poata folosi nici microfonul , ca degeaba dam gag, ca ei fac abuz de microfon-stiu ca vor veni unii cu replica ( voice_enable ) , dar aia nu o stiu toti , si oricum se face lag pe server chiar daca tu nu auzi microfonul ...
Wiz Khalifa.. Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 Pro,dar eu fac in felul urmator: le zic pe chat de 2-3 ori..sa lase microfonul...Daca nu asculta..ii tin tot in kick :))
panda1 Posted January 14, 2018 Author Report Posted January 14, 2018 da , dar e prea complicat , asa dadeai gag , si era liniste, trebuie doar sa bage un alt plugin de gag sau ce se baga...
Borodoi Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 Pro o ideie excelenta asa faceam si eu wiz
BuliNa27 Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 chiar sunt enervanti copii ... chiar si cei romani trebuie sa le spui de 100x sa termine sau sai ameninti . cei straini ....jale.....
VLAD Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Nu trebe un plugin si doar amx_cvar sv_voiceenable 0 . 1 =>activeaza/dezactiveaza microfonul :)) sper ca exista si pe igz
Guest sTk Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 :PRO: Sa se ia o masura in legatura cu asta... ca sunt doar copii cand le spui sa nu mai foloseasca microfonu ei nici nu te baga in seama si nu mai spun cat lag are sv din cauza microfonului..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.