panda1 Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Nu stiu daca ati prins vreun server cu acest "sentry" , eu am prins acum 3 4 ani cred , este o arma automata care o plantezi , si trage singura dupa zombie si iti da bani / ammo (in cazul nostru bani ) , e foarte distractiv , pt ca tu poti sa iti faci treaba ta, sa te plimbi, si el trage dupa zombie , bineinteles poate fi distrus de zombie , are hp , si aici depinde de owner cat de mult hp sa aiba si cat dmg sa aiba , si daca s ar accepta , as propune sa se scoata red deagle, pt ca zombie ar fi foarte slabi, n ar avea sanse la red + sentry ....si sentry sa aiba tot asa un pret "picant" ca red-ul ... aici este un video de pe youtube , exact asa il stiam si eu , dar nuami ca nu tragea cu rachete , tragea cu gloante , dar aici presupun ca tot asa ramane la aprecierea celui care baga plugin ul ce sa ii adauge .... , numai ca aici este pe sv clasic , dar se poate si pe zm , ca am vazut si am jucat, acest video l am gasit cel mai bun , si clar...
Eq_KeNNyS Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 cred ca ar fi mai bine sa bege un bind pentru el....(daca se poate)+ ca nu cred ca ar fi de acord energy sa scoata red...
SuperioR Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 :contra: Dispare tot farmecul jocului. Adica ce rost mai are ca tu sa stai si sa nu faci nimic, doar sa te plimbi pe mapa si sa-ti vina banii facand nimic ?
PtB-ul Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Tu te gandesti si la efecte negative , adica tu cand bun sentry-gun-ul vs un zm daca zm-ul nu va putea sa ajunga la el sa il distruga? Sa zicem ca va fi ca un Mp4 automat si daca da in zm il impinge. CONTRA , mai bine ak47 red decat senry asta :))
Wiz Khalifa.. Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Oricum energy nu cred ca va fi de acord :D
Borodoi Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Contra cei cu acest sentryou era pe un servar de clasic a venit un admin sI a pus vreo 10 si toti pleyerI au iesit
panda1 Posted January 5, 2018 Author Report Posted January 5, 2018 pai depinde si ce "functii" ii dai la sentry, gen sa omoare mai greu, eu cand jucam , daramam o gramada de sentry , pt ca nu aveau dmg asa mare , si au si ei hp , si crapa :)) ...si banuiesc ca pot fi puse gen o limita ,cum e si la lasere...pui doar 1, si daca bubuie , pui alta , nu sa pui 10 deodata, ca nici lasere la noi nu poti sa pui 3 deodata..in fine asta a fost o parere :-??....dar sa se adauge un zombie tight ? (x2 jump ) cam pe majoritatea serverelor exista si 1 zm tight, sa fie mai usor si pt zombie sa atace ...
Guest sTk Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 :CONTRA: Playerii ar iesii imedeat, pana si ak47 red nu scoate playerii depe sv apoi asta...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.