Jump to content

propunere "sentry"

panda1

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca ati prins vreun server cu acest "sentry" , eu am prins acum 3 4 ani cred , este o arma automata care o plantezi , si trage singura dupa zombie si iti da bani / ammo (in cazul nostru bani ) , e foarte distractiv , pt ca tu poti sa iti faci treaba ta, sa te plimbi, si el trage dupa zombie , bineinteles poate fi distrus de zombie , are hp , si aici depinde de owner cat de mult hp sa aiba si cat dmg sa aiba , si daca s ar accepta , as propune sa se scoata red deagle, pt ca zombie ar fi foarte slabi, n ar avea sanse la red + sentry ....si sentry sa aiba tot asa un pret "picant" ca red-ul ... aici este un video de pe youtube , exact asa il stiam si eu , dar nuami ca nu tragea cu rachete , tragea cu gloante , dar aici presupun ca tot asa ramane la aprecierea celui care baga plugin ul ce sa ii adauge ....   

, numai ca aici este pe sv clasic , dar se poate si pe zm  , ca am vazut si am jucat, acest video l am gasit cel mai bun , si clar... 
Posted

Tu te gandesti si la efecte negative , adica tu cand bun sentry-gun-ul vs un zm daca zm-ul nu va putea sa ajunga la el sa il distruga? Sa zicem ca va fi ca un Mp4 automat si daca da in zm il impinge. CONTRA , mai bine ak47 red decat senry asta :))

Posted

pai depinde si ce "functii"  ii dai la sentry, gen sa omoare mai greu, eu cand jucam , daramam o gramada de sentry , pt ca nu aveau dmg asa mare , si au si ei hp , si crapa :)) ...si banuiesc ca pot fi puse gen o limita ,cum e si la lasere...pui doar 1, si daca bubuie , pui alta , nu sa pui 10 deodata, ca nici lasere la noi nu poti sa pui 3 deodata..in fine asta a fost o parere :-??....dar sa se adauge un zombie tight ? (x2 jump ) cam pe majoritatea serverelor exista si 1 zm tight, sa fie mai usor si pt zombie sa atace ... 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

:CONTRA:     Playerii ar iesii imedeat, pana si ak47 red nu scoate playerii depe sv apoi asta...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...