raul03 Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Numele dvs. :Raul03Numele adminului reclamat : Vip MalkoData si ora : 06.10.2017 09:09Motiv reclamatie :limbaj neadecvat asupra servarului + a celor care jucau pe elAdmini online : no adminDovada (Se accepta doar Print la consola): in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.lamea blocat numai pe romani*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.lamea blocat numai pe romani*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai prostii de slob.oziti de rusi, trb in pu.la mea blocat numai pe*DEAD* Malko : Fa-mi ma p.is pe el de server hadi.capat numai pr Imi cer scuze ca postez aceasta reclamatie in acest mod dar nu am reusit sa fac prin.Pt aceasta reclamatie va rog frumos sa nu imi dati ban sau warn. Multumesc :)
Eq_KeNNyS Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Sunt pro, si cu mine vorbea asa...dar nu cred ca ii face ceva ca el are vip permanent... asta e decizia bosilor :D
PtB-ul Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 :PRO: face spam cu injuraturi , chiar ieri i-am dat gag ca spama cu injuraturi pentru un player!
Dark Soul Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 Adminii online sa il sanctioneze ,cand acest jucator mai injura conform regulamentului, gag/kick/ban (30 minute).... daca jucatorul va mai avea reclamatie cu acest comportament cu dovada ca printscreen,i se va da remove la vip. voi avertiza acest jucator vip,deoarece il cunosc, de si scrie clar ca dovezile se accepta doar prin print la consola. o alta reclamatie cu acest gen de dovada nu se va mai lua in considerare. T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.