PtB-ul Posted October 4, 2017 Report Posted October 4, 2017 Numele dvs. :EvoluTionX ;xNumele adminului reclamat :ExplodingBoomData si ora :4:57Motiv reclamatie :Mi-a dat slay cand eram boos ca i-am lasat free la uitimul jucatorAdmini online :Vip-ul bogdan si elDovada (Se accepta doar Print la consola) :am facut poza , deoarece daca faceam print in consola nu s vedea nimica https://imgur.com/a/qO9vb se vede oasele de la boss , deci.... P.S : Eu stiu ca daca cineva ia mod face ce vrea el , nu ce vrea adminu ....
Eq_KeNNyS Posted October 4, 2017 Report Posted October 4, 2017 aici ai dreptate...dar 100% o sa vina si o sa zica ca in regulament zice altceva....dar nu au modificat aia inca ( nu stiu sigur) dar cat timp esti boss poti lasa free cui vrei... :pro: suspend
SuperioR Posted October 4, 2017 Report Posted October 4, 2017 P.S : Eu stiu ca daca cineva ia mod face ce vrea el , nu ce vrea adminu .... Nu chiar ce vrea el :)), poate sa lase free sau sa atace. Dar nu are voie sa traga de timp nefacand nimic.Reclamatie Acceptata.Un avertisment.T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.