Jump to content

Reclamatie Dealer

BeBe_xD

Recommended Posts

Posted

domnu era , nu stiu exact daca este ahmed , pe era l'am vazut online si cand era ahmed pe sv , deci nu cred ca e 2 in 1 , in al doilea rand , era a avut gag , si a dat retry la gag = BAN 60 minute , prima data , a mai dat odata retry pentru ca nu i'am dat ban permanent , si ma ameninta ca nu o sa mai am admin , diverse si negre , asa ca l'am banat permanent , prea multi copii o merita cu varf si indesat , de astia cu textul "friends ?" sau dealer plz boss sau first , me me , no kill s.a.m.d. , copii practic sub 10/12 ani , nu imi pot imagina ca au mai mult la mintea lor.. era inr'un timp avuse si aim , mi'au spus baietii de pe server , de multe ori , w@nted , t2 r2 , hhdmg , asa o mai patisem ieri cu unul , cyupakabra , faceam eu team cu omuletul , frumos si bine , deodata in dau seama grav ca are hack , tragea omu rapid , manca toti zombii unu dupa altu , fugea prin mapa parca era trenu din asia , alta data pe asiatic ground avea aim si calarea toti zombii cu m400 de le sarea capacele

Posted

data viitore inainte sa dai un ban permanent, as vrea sa ne prezinti niste dovezi de ce dai acel ban, de si e pt  injuraturi sau retry gag etc.  

macar vrem sa stim si noi, cu ce a exagerat jucatoru respectiv..... 

de data aceasta te as cu un AVERTISMENT, dar data viitoare prezinta niste dovezi si totul va fii bine.

(  orice comanda de ban se posteaza in banlist   valabil tuturor adminilor! )

T/C 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...