DEnis Posted August 18, 2017 Report Posted August 18, 2017 Nick svr:DEnisGrad :VipPerioada:permanentaMotivul:stiu ca nu este necesara retragerea , avand gradul de vip.... dar eu tin sa am las.. deoarece.. avand 6-7 ani de cs dintre care 5-de zm... mi-sa cauzat foarte marii probleme ale coloanei.. eu ma operez.. sa va spun mai direct.. stiu ca nu mai avand mult vip... cred ca 2 3 zile chiar 1 zi.. dar as vreasa il scoateti acum... si as ruga frumos... justice macar un slot daca se poate sa mi se pastreze si mie :D :D P.S eu din acest servar... m-am desteptit.. foarte ,mult&bine.. in in fine... Energy&justice*Burn&superior bafta in continuare.. si mna poate daca ma voi mai intoarce si eu peste ceva ani daca mai exista sv.. Succes.. stiu ca nu e necesara retragerea de vip.. dar daca e gresit imi cer scuze!!! daca se poate sa raman amcar cu slot!
Randy sama Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 :RESPINS:Tu ai doar VIP,deci nu e nevoie sa iti faci retragerea.
jusTice Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Dupa expirarea gradului pe care il detii (V.I.P) , vei ramane cu slot. bafta ! T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.