Monstruletz69 Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Nick:Monstruletz69Contat(E-mail/gmail/fb):andreilaur09@yahoo.comDetinator Steam:.:RoCargo:.Adi:.Intervalul de timp in care stai pe server:Dimineata (8-14)Varsta(minim15):15Primele 5 cifre din CNP:50112Motiv pentru care doriti admin:Am mai fost admin aici, dimineata nu este nimeni de a se ocupa de respawn-uri, schimbarilor de hartiOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):(E putin ca acum am terminat scoala, si acum cateva zile m-am reapucat) https://www.gametracker.com/player/Monstruletz69/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu):Nu stiu sa spun, inca sunt pe banii parintilorCum ai aflat de noi? :TuCandMori (Moartea Lu Ceausescu :))) Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?:DesigurPoti sa votezi serverul ?:NormalRegulament FAQ:Respect Regulamentul !Cunostinte amx/cvar(1-100%):98% (Nu am uitat) :))Stiu ca nu am activitate, a fost clasa a noua, scos medii, etc..Poate unii ma cunosc ca fiind c8killu', The Monster, Moartea Lu CeausescuVreau doar sa ajut ca vad ca serverul nu mai este asa de plin ca anii trecuti, si prea putini admini activi
Eq_KeNNyS Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 scuze chiar vroiam sa-ti dau pro, ca te stiu...si te adminarm, si vroiam sa fiu si eu odata a si tine...dar n-are fi corect...ca tu sa vi cu activitate mica...si sa vine unu cu activitate mai mare si sa nu fie acceptat..nu cred ca i-are convezi....nu conteaza ca ai fost admin... bafta sper sa revi....
Monstruletz69 Posted June 14, 2017 Author Report Posted June 14, 2017 scuze chiar vroiam sa-ti dau pro, ca te stiu...si te adminarm, si vroiam sa fiu si eu odata a si tine...dar n-are fi corect...ca tu sa vi cu activitate mica...si sa vine unu cu activitate mai mare si sa nu fie acceptat..nu cred ca i-are convezi....nu conteaza ca ai fost admin... bafta sper sa revi....Stiu, dar in astea doua zile cat am jucat intra cate un admin o data pe ora, si acela da respawn doar cand are chef, si ii pasa mai mult de fraguri, de asta am facut cererea asa de rapid
RedBull :x Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Contra , Sincer n-ai activitate deloc , eu zic sa revii peste 7 zile
Walking 21 Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 :respins:Momentan nu ai activitatea necesara.Poti face o noua cerere peste 7 zile!! Bafta!T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.