^GrEeNy^ Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Numele dvs. : ^GrEeNy^Numele adminului reclamat : NearData si ora : In jur de 10:30 pe 4/6/2017Motiv reclamatie : Face bhop cand ataca pe lm Admini online : Niig Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www44.zippyshare.com/v/QUJLHt9a/file.html
Eq_KeNNyS Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 dar cred ca are voie sa tot sara in timp ce da in lm, si zi-mi si mie cui ii faci reclm lu nig sau near, ca in titlu ai pus nig, si jos unde scrie 'numele adminului reclamat" ai zis ca e near, are voie sa tot apese space cand ataca lm, deci scuze sunt contra.
^GrEeNy^ Posted June 4, 2017 Author Report Posted June 4, 2017 dar cred ca are voie sa tot sara in timp ce da in lm, si zi-mi si mie cui ii faci reclm lu nig sau near, ca in titlu ai pus nig, si jos unde scrie 'numele adminului reclamat" ai zis ca e near, are voie sa tot apese space cand ataca lm, deci scuze sunt contra.Daca vezi demo-ul ala e SCRIPT BHOP , ceea ce nu e permis. Si la titlu am gresit ;) am vrut sa scriu "Reclamatie Near" dar le-am incurcat
SuperioR Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Sunt slabe sanse sa fie ala bhop. Daca ar avea script ar fi trebuit sa sara ceva mai bine. :-?Si eu pot sa fac bhop pe server cu 3 jumpuri de la vip.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.