Pascki Posted June 1, 2017 Report Posted June 1, 2017 Numele dvs. : srnNumele adminului reclamat : Vip MarioData si ora :6:20Motiv reclamatie : aim silentAdmini online : nig Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www.girlshare.ro/3489848798.7 http://www.girlshare.ro/3489848804.2in al doilea se vede cum da head unui zm fara tinta in timp ce era in apa, dupa ce a vazut ca stau spec pe el, a incetat sa mai joace, se vede inca din primul demo ca are silent
raul03 Posted June 1, 2017 Report Posted June 1, 2017 Va rog sa nu imi dati ban dupa forum,stiu ca nu am nici un grad,am jucat pe servarul asta de zombie foarte putin dar vreau sa zic ca srn are dreptate,lam vazut si eu cu silent aim pe VIP MARIO
Eq_KeNNyS Posted June 1, 2017 Report Posted June 1, 2017 a eram si eu de fata atunci ma :))...si stiu ca avea aim...ca mi-a spus si iulia dar nu am fost sigur ca mario ala..si am mai intrebat-o odata, si nu mi-a mai raspuns, eu sunt pro, remove, are vip si joaca cu silent aim..adica nu stii juca, nu mai juca,
Mario;x Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 nu e niciun aim, am 2 mouse-uri...unul normal cum arata si in poza si unul pe laptop si de aceea dau asa repeden-ai reusit niciodata sa dai fara tinta in cineva daca dai foarte repede chiar daca e in apa? pur si simplu stii deja unde e tinta la un moment dat pentru ca cele mai multe arme nu au reculul mare sau deloc ca vsk-ul, nu e ca si cum dai cu awp-ul cu un glont la cineva pe de_dust2 fara tinta si vine direct in cap...Habar n-am ca te uitai pe mine, nu de asta n-am mai jucat...scuza-ma, nici macar nu te stiu...habar n-am cine e admin in afara de eq kennys ca sa stiu daca sta spec sau nu+ ca nu am vazut demo-ul, nu ma lasa sa-l descarc...deci vad ca cei care au dat pro nici macar n-au verificat, doar au dat pro pentru ca......habar n-am de ce.Greseala mea ca am dat cu 2 mouse-uri, imi imaginez ca parea asa chiar daca nu e adevarat dau pe ele in acelasi timp cand trag si de aceea am fire rate-ul asa mare. Nu am jucat in viata mea cu aim,sunt de vreo 3-4 ani pe comunitatea asta, cine ma stie de pe server sau de pe forum ma stiu ca nu fac asa ceva, puteti sa-i intrebati...Am avut admin, nu-mi bat si nu mi-am batut joc de server niciodata de cand sunt pe el....ce-as mai fi daca as face asta.In fine, eu am spus ce am avut de zis, tine de staff sa-si dea cu parerea..si cineva sa dea verdictul daca a decis ca am aim...
BeBe_xD Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 :PRO: Remove merita ban si in primul rand cand e zombie da cu bila si nu atack
jusTice Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 mario este jucator vechi, probabil la fel de vechi ca si mine... il stiu de cand eu eram incepator pe acest server..... nu zic ca nu ar fii putut juca cu aim sau fara, dar atata timp cat dovezile nu merg.... e irelevant... is doar vorbele.... iar eu nu dau remove pt vb, pt ca exact asa, oricine ar putea spune orice, despre oricare..... corect? Daca aveti careva acel demo, ok sa mi-l trimiteti sa ma uit la ea, in rest aceasta reclamatie este inutila. Ps: adminii care au dat pro remove si nu au vazut macar acel demo,(deoarece nici macar nu merge descarcat) , is dezamagit de voi... credeam ca puteti mai mult..... presupun ca unii dintre voi doriti up..... analizati situatia, nu raspundeti doar in acel fel daca acel jucator probabil va mai ia, sau nu va face pe plac pe server, deja va ofticati pe el... :RESPINS: T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.