hhDMG Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Nick: hhDMGContact(E-mail/gmail/fb): Andrei Gavril peste tot si pe skype Detinator Steam: -Intervalul de timp in care stai pe server: in timpul liber oricand iar in rest de la 8:00-12:00 si 18:00-1:00Varsta(minim15): 18Primele 5 cifre din CNP: 1980911Motiv pentru care doriti admin: Pentru ca ma pricep si imi place corectitudineaOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/player/hhDMG/93.119.24.134:27015/Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ?(da/nu): nu...Cum ai aflat de noi? : de pe internet Esti deacord sa utilizezi TeamSpeak pe durata jocului?: daPoti sa votezi serverul ?: daRegulament FAQ: "o sa-l citesc maine " e ciudat sa scriu asta chiar daca l-am citit :) daca asa ati pus voi asa facem Cunostinte amx/cvar(1-100%): da .. si pe alte srv si pe srv lui superior
Ionut.p Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 :CONTRA:Regulament necititNu ai grad!CONTRA!-CITESTE REGULAMENTUL!
hhDMG Posted May 23, 2017 Author Report Posted May 23, 2017 Mda... bagati copii de 13 ani ... si in plus am citit regulamentul dar na ai faq plm..dar o las balta
Ionut.p Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 SCUZE DE 2XPOST DAR!Iiti propun ban!= injuri ca slabu , cu siguranta mai mult de 10 ani nu iti dau si zi si tu FAQ daca tot ai citit regulamentul ma.Acasa cu siguranta nu ai educatie decenta....Precum se vede aici.Iti propun ban + Ai fi cel mai tare admin din lume ;)Slab
Eq_KeNNyS Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Frt l am citit in plm Mda... bagati copii de 13 ani ... si in plus am citit regulamentul dar na ai faq plm..dar o las baltaRetardel usor...iti bate-n lant?...mai mergi pe la scoala ceva sa te invete cum sa vorbesti...se vede ca n-ai tu 18 ani...contra n-ai habar sa completezi un model+ daca citeai regulamentu...iti aparea acolo " Tot ce trebuie sa scrieti in categoria FAQ este : Respect Regulamentu...deci e clar ca n-ai citit si nici nu o sa-l citesti...si o sa=ti bagi joc....si nici n-ai activitate....si o sa iei si warm.
Walking 21 Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 :respins: activitatea ta este aproape de 0!T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.