Dr0GatwL Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 Numele de pe forum: SpiNt3caToRulNumele real: TudorVarsta: 14 :)Email: tudor_poiana@yahoo.com,însă acolo nu prea sunt on,dar dacă vreți sa ma contactați îmi dați pm :)Vechime: aproape o lunaPosturi: aproape 150 însă voi mai face fiindcă îmi place mult comunitateaCategoria in care vrei sa fii moderator: oricare doriți voi :)Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 5-6 ore sau chiar mai multDe ce vrei acest grad?: Pai in primul rând vreau sa ajut comunitate. In al doilea rând am experiența și știu cum se "mănâncă" acest grad. Dacă voi fi acceptat îmi voi face treaba ca la carte :)
Eq_KeNNyS Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 :contra: n-ai posturile necesare....si nu esti destul de matur...pentru a avea acest grad....si tu ce crezi...ca o sa moderezi zonele care sunt luate ????
Walking 21 Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 :respins: Nu ai posturile necesare si nici vechimea!!Si cum era aia ca vrei sa bagi spaima in administratori... aha vezi sa nu.T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.